Home » Intercedent (Consulent CommerciŽle Arbeidsbemiddeling) (Beroepsopleiding KBC4 - Den Haag / Online)

Opleiding: Intercedent (Consulent CommerciŽle Arbeidsbemiddeling) (Beroepsopleiding KBC4 - Den Haag / Online)

Bij: Kronenburgh Business College

 

Kronenburgh Business College

Lange Houtstraat 7
2511 CV DEN HAAG
 

Opleidingsinhoud

Het collegeprogramma

Dinsdags- Research and Plan a Marketing Campaign;- Sales Techniques;- Uitzenden en Detacheren;- Investigate Customer Services;- Profiel HRM: In- door- en uitstroom;- Persoonlijk Profileren (presenteren, onderhandelen, vergaderen);- Enterprise Entrepreneur (Ondernemer MKB).Donderdags- BKL Arbeidsrecht;- MPZ (Personeel, Organisatie en Communicatie).- Lean Creatief.Optioneel (niet verplicht om te volgen / indien aangeboden; vooraf inschrijven)- BKL Loonheffing;

Opleidingsduur

41 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 2925
Studiemateriaal: EUR 30449

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?Door deze beroepsopleiding te volgen, maak je een bewuste stap in je carriŤre: Ik ga richting de uitzendbranche; werken als Intercedent. Je kiest voor de beroepsopleiding, omdat je al eerder hebt laten zien te beschikken over een HAVO / MBO4 niveau. Bij een succesvolle afronding van de opleiding ontvang je het instituutsdiploma Intercedent KBC4 van het Kronenburgh Business College. Zie jij ook dat goed functionerende medewerkers het allerbelangrijkste is om een organisatie succesvol te laten zijn? Meld je dan aan !

De intercedent is werkzaam in de uitzendbranche of een verwante branche die zich met arbeidsbemiddeling bezighoudt (wervings- en selectiebureaus, re-integratiebedrijven, detachering, recruiting etc.). De intercedent is commercieel gedreven, communicatief en sociaal vaardig.(De vermelde kosten zijn voor het eerste collegejaar: colleges op de dinsdag.)

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
52A64 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren