Home » FinanciŽle Dienstverlening - Financieel Medewerker (Deeltijd MBO3- Den Haag)

Opleiding: FinanciŽle Dienstverlening - Financieel Medewerker (Deeltijd MBO3- Den Haag)

Bij: Kronenburgh Business College

 

Kronenburgh Business College

Lange Houtstraat 7
2511 CV DEN HAAG
 

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

KeuzedelenBinnen deze opleiding heeft u een keuzevak (keuzedeel):Configuratie: Ondernemend Gedrag (K0072) (studielast 240) en Persoonlijk Profileren (K0877) (studielast 240) met:- Lean Creatief (K0512) (studielast 240); of- Duurzaamheid in Beroep (K0031) (studielast 240).Nederlands, Engels en Rekenen:Deze modules volgt u bij onze tweedejaars studenten op de donderdag, echter u doet examen op MBO3 niveau en zo mogelijk reeds op MBO4 niveau. Dan heeft u een vrijstelling wanneer u het MBO4 programma nog gaat doen.LoopbaanburgerschapU maakt opdrachten in het kader van Loopbaanburgerschap.Praktijkopdrachten / BeroepspraktijkopdrachtenOp de leerwerkplek (uw baan/werk) maak je praktijkopdrachten. Meer informatie over: Beroepspraktijkvorming BPV.

Opleidingsduur

44 dag

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Door deze deeltijd MBO3 opleiding te volgen, sla je twee vliegen in ťťn klap. Allereerst laat je met het behalen van het OCW erkende MBO4+ diploma zien dat je een aantoonbaar een HAVO4 / MBO3+ werk- en denkniveau hebt. Verder toon je aan een beroepsbeoefenaar te zijn die zijn vak ?verstaat?. Voor een werkgever breng je dus de nadrukkelijke meerwaarde mee: een financieel administratief medewerker die wat zal betekenen voor het bedrijf. Kronenburgers maken het verschil! Dus meld je aan
De financieel administratief medewerker houdt de dagboeken en kwantiteitenregistraties bij en verricht activiteiten voor het debiteuren- en crediteurenbeheer. Tot de kerntaken hoort het bijwerken van het inkoop-, verkoop-, bank- en kasboek. Ook voert de medewerker stamgegevens in en wijzigt deze. De medewerker stelt facturen op, bewaakt betalingstermijnen en verricht activiteiten voor de invordering. Tevens controleert de medewerker inkoopfacturen en bewaakt de fiattering van inkoopfacturen. De financieel administratief medewerker houdt een urenadministratie en administratie van kwantitatieve gegevens bij.
(De vermelde kosten zijn voor het eerste collegejaar: colleges op de dinsdag.)

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D6A4F Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren