Home » Junior Assistent-Accountant / Bedrijfsadministrateur (Deeltijd MBO4 - Den Haag)

Opleiding: Junior Assistent-Accountant / Bedrijfsadministrateur (Deeltijd MBO4 - Den Haag)

Bij: Kronenburgh Business College

 

Kronenburgh Business College

Lange Houtstraat 7
2511 CV DEN HAAG
 

Opleidingsinhoud

Het Collegeprogramma

DinsdagsBeroepsspecifiek:- Basiskennis Boekhouden BKB;- Bedrijfsadministratie BA;- Basiskennis Kostencalculatie BKC;- Kostencalculatie KC;- Financiering F;- Enterprise Entrepreneur (Ondernemer MKB).Optioneel (niet verplicht om te volgen / indien aangeboden; vooraf inschrijven)-DonderdagsGeneriek:- Nederlands, Engels en Rekenen.Beroepsspecifiek:- Creditmanagement;- Samenstellingsopdracht;- Belastingrecht;- Keuze: (1) Lean Creatief of (2) Business and Environmental Sustainability.KeuzedelenBinnen deze opleiding heeft u een keuzevak (keuzedeel):Configuratie: Ondernemend Gedrag (K0072) (studielast 240) en Persoonlijk Profileren (K0877) (studielast 240) met:- Lean Creatief (K0512) (studielast 240); of- Duurzaamheid in Beroep (K0031) (studielast 240).LoopbaanburgerschapU maakt opdrachten in het kader van Loopbaanburgerschap.Praktijkopdrachten / BeroepspraktijkopdrachtenOp de leerwerkplek (uw baan/werk) maak je praktijkopdrachten. Meer informatie over: Beroepspraktijkvorming BPV.

Opleidingsduur

50 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 2925

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?Door deze deeltijd MBO4 opleiding te volgen, sla je twee vliegen in ťťn klap. Allereerst laat je met het behalen van het OCW erkende MBO4+ diploma zien dat je een aantoonbaar een HAVO / MBO4+ werk- en denkniveau hebt. Verder toon je aan een beroepsbeoefenaar te zijn die zijn vak ?verstaat?.De bedrijfsadministrateur is werkzaam op de financiŽle administratie van een bedrijf. De werkzaamheden richten zich op het controleren, beheren en bijwerken van de dagboeken, de periodeafsluitingen, de aangifte omzetbelasting en de invordering van facturen.

De junior assistent-accountant is werkzaam bij een accountants- of administratiekantoor. De assistent biedt financieel-administratieve en/of fiscale ondersteuning en werkt mee aan de voorbereiding van de samenstellingsopdracht en de belastingaangiften.(De vermelde kosten zijn voor het eerste collegejaar: colleges op de dinsdag.)

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
35De1 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren