Home » Marketing Media - Medewerker Marketing en Communicatie / Online Marketeer (Deeltijd MBO4 - Den Haag)

Opleiding: Marketing Media - Medewerker Marketing en Communicatie / Online Marketeer (Deeltijd MBO4 - Den Haag)

Bij: Kronenburgh Business College

 

Kronenburgh Business College

Lange Houtstraat 7
2511 CV DEN HAAG
 

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

KeuzedelenBinnen deze opleiding heeft u een keuzevak (keuzedeel):Configuratie: Ondernemend Gedrag (K0072) (studielast 240) en Persoonlijk Profileren (K0877) (studielast 240) met:- Lean Creatief (K0512) (studielast 240); of- Duurzaamheid in Beroep (K0031) (studielast 240).LoopbaanburgerschapJe maakt opdrachten in het kader van Loopbaanburgerschap.Praktijkopdrachten / BeroepspraktijkopdrachtenOp de leerwerkplek (uw baan/werk) maak je praktijkopdrachten. Meer informatie over: Beroepspraktijkvorming BPV

Opleidingsduur

53 dag

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?Door deze deeltijd MBO4 opleiding te volgen, sla je twee vliegen in één klap. Allereerst laat je met het behalen van het OCW erkende MBO4+ diploma zien dat je een aantoonbaar een HAVO / MBO4+ werk- en denkniveau hebt. Verder toon je aan een beroepsbeoefenaar te zijn die zijn vak ?verstaat?. Voor een werkgever ben je een belangrijke medewerker, want zonder (online) marketing en communicatie kan geen enkel bedrijf of organisatie meer. Kronenburgers maken het verschil! Dus meld je aan !De marketing medewerker of Online Marketeer brengt de producten van een bedrijf onder de aandacht met online en offline marketing: internet en social media, folders, campagnes, evenementen om zo de vindbaarheid en omzet van de producten en diensten van het bedrijf te vergroten. Om te weten wat klanten willen, doet de medewerker marktonderzoek.

Om bestaande klanten te behouden, bedenkt de marketeer acties en helpt de service te verbeteren(De vermelde kosten zijn voor het eerste collegejaar: colleges op de dinsdag.)

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Af8e5 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren