Home » Amazon Web services (AWS) technical essentials

Opleiding: Amazon Web services (AWS) technical essentials

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusLeer betaalbare, schaalbare en flexibele cloudoplossingen implementeren

De populariteit van Amazon Web Services (AWS) neemt een enorme vlucht. Dat is niet voor niets, want AWS is een zeer flexibele internettool waarmee elk bedrijf tegen zeer beperkte kosten gebruik kan maken van de meest geavanceerde webtechnologieŽn. Betaalbaar, schaalbaar en geschikt voor vele toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan datamanagement en analytics, chatbots, back-up en recovery of zelfs volledige bedrijfsoplossingen in de cloud. Geen kostbare servers of dure licenties meer nodig, want AWS wordt afgerekend naar verbruik.Wil je leren hoe je met behulp van AWS flexibele, schaalbare en goed beheerbare cloudoplossingen implementeert binnen je organisatie? Meld je aan voor de training AWS Technical Essentials van Learnit.


Inhoud training AWS Technical Essentials

In de ťťndaagse training AWS Technical Essentials van Learnit leer je mede aan de hand van demo?s, video?s en hands-on labs alles over de AWS producten, diensten en oplossingen. Van de basisvaardigheden om aan de slag te kunnen met de cloudoplossingen van AWS tot strategische informatie die je helpt weloverwogen IT-beslissingen te nemen op basis van jouw bedrijfsbehoeften.Aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk leer je hoe je AWS binnen jouw organisatie optimaal kunt toepassen. Daarbij ga je aan de slag met verschillende modules en mogelijkheden binnen AWS. Bovendien is er tijdens de cursusdagen voldoende gelegenheid om vragen te stellen.


Onderwerpen cursus AWS Technical Essentials

Module 1: Introductie geschiedenis van AWS
  • Navigeren: hoe is de AWS Management Console opgebouwd?[li]Cloudplatform: verken de AWS Global Infrastructure[li]Security: welke veiligheidsmaatregelen biedt AWS?

Module 2: AWS Storage Content Delivery
  • Storage: de belangrijkste opslagmogelijkheden van AWS[li]Amazon EBS: optimale prijs, performance en opslagcapaciteit met Amazon Elastic Block Store[li]Content Delivery: een Amazon S3 bucket maken en de bijbehorende objecten beheren

Module 3: Compute Services Networking
  • AWS compute- en netwerkmogelijkheden en hun kenmerken[li]Amazon Virtual Private Clouds (VPC)[li]Een Amazon EC2 instance creŽren[li]Amazon EBS gebruiken

Module 4: AWS Managed Services Databases
  • Beschrijving van Amazon DynamoDB[li]De belangrijkste kenmerken van Amazon RDS[li]Een Amazon RDS drive applicatie uitvoeren

Module 5: Deployment en Management
  • AWS CloudFormation[li]Amazon CloudWatch metrics en alarms[li]Amazon Identity and Access Management (IAM)


Doelgroep AWS Technical Essentials training

Deze praktische AWS Technical Essentials training is bedoeld voor iedereen die binnen een bedrijf verantwoordelijk is voor het behalen van de beste resultaten met behulp van AWS. Maar ook voor personen die willen leren werken met AWS bevelen wij deze AWS training van harte aan. Denk aan Solution Architects, SysOps Administrators en Developers.


Resultaat AWS training

Na afloop van de AWS Technical Essentials training:
  • ben je bekend met de terminologie en concepten van het AWS platform.[li]heb je inzicht in de toegevoegde waarde van AWS voor jouw organisatie.[li]weet je hoe de AWS Management Console is opgebouwd.[li]begrijp je de veiligheidsmaatregelen die AWS biedt.[li]kun je de diverse AWS opslagmogelijkheden onderscheiden.[li]ben je in staat een Amazon Simple Storage Service (S3) bucket te creŽren.[li]ken je de AWS Compute and Networking opties.[li]weet je hoe je Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) en Amazon Elastic Block Storage (EBS) kunt gebruiken.[li]kun je de mogelijkheden van Managed Services en Database beschrijven.[li]kun je een Amazon Relational Database Service (RDS) instance lanceren.[li]ken je de Deployment en Management mogelijkheden binnen AWS.[li]kun je een schaalbaar en flexibel cloudplatform implementeren voor je organisatie.[li]weet je hoe je met behulp van AWS de kosten voor je cloudplatform kunt beheersen.[li]ben je goed voorbereid op het officiŽle examen AWS Certified Cloud Practitioner (CLF-01).

Toelatingseisen: wat heb je nodig?Om deel te nemen aan de training AWS Technical Essentials heb je geen specifieke voorkennis nodig. Enige kennis van cloud computing is handig. 

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

690 Euro

Plaatsen / leslocaties

Utrecht, Den Haag, Amsterdam

Algemene informatie over de cursus

Flexibele en veilige cloudoplossingen maken met behulp van Amazon Web Services (AWS)? Leer het in de 1-daagse training AWS Technical Essentials van Learnit.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B75eF Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren