Home » Angular web ontwikkeling

Opleiding: Angular web ontwikkeling

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusOntwikkel sneller en makkelijker webapplicaties met Angular

In 2010 werd AngularJS gelanceerd: een compleet open source application framework met een componentgebaseerde architectuur om complexe webapplicaties te bouwen. Een ware revolutie in webdevelopment! Ingewikkelde applicaties waren vanaf dat moment automatisch beschikbaar voor ontwikkelaars. En data kon real-time worden vernieuwd zonder de pagina te verversen. Bovendien waren diverse JavaScript onderdelen eenvoudig te implementeren dankzij de Dependency Injection. Dit zorgde ervoor dat applicaties en websites ontwikkeld in Angular overzichtelijk, beter te onderhouden en beter te testen waren.Met de lancering van Angular 2 in 2016, werd TypeScript geÔntroduceerd. Deze programmeertaal is strikter en nog overzichtelijker dan JavaScript omdat hij werkt met een objectgeoriŽnteerde programmeerstructuur. Door de toevoeging van vele geautomatiseerde commando?s en een gebruiksvriendelijke testmethodiek, is Angular bij uitstek geschikt voor grote en schaalbare webapplicaties.

Wil jij websites leren ontwikkelen in Angular? Meld je aan voor de driedaagse cursus Angular Fundamentals van Learnit.


Inhoud cursus Angular Fundamentals

In deze driedaagse Angular training maak je kennis met de uitgangspunten, voordelen en werkwijze van TypeScript. Daarna ga je aan de slag met de basisfuncties van Angular. Aan de hand van opdrachten en oefencases bouw je stap voor stap een Angular-project op en leer je de beschikbare componenten, modules, directives en services implementeren. Aan het eind van de cursus heb je je eigen front-end applicatie ontwikkeld.


Onderwerpen cursus Angular Fundamentals

Dag 1. TypeScript
  • TypeScript Basiselementen (o.a. variabele, namespace, operator, modifiers en array).[li]Principes van OOP - objectgeoriŽnteerd programmeren (class, object, message, method, inheritance, polymorphism en encapsulation).[li]Generics, Symbols, Iterators en Modules.

Dag 2. Angular
  • Deel je applicatie in met Angular modules en componenten.[li]Directives, Pipes en Templates.[li]Services en Dependency Injection.[li]HTTP client.[li]Formulierafhandeling, ngModel, binding, form state.[li]Routing.

Dag 3. Praktijkcase
  • Ontwikkel je eigen front-end applicatie.[li]Testen en publiceren.

Doelgroep cursus Angular Fundamentals

Deze praktische Angular training is bedoeld voor iedereen die websites wil leren ontwikkelen met behulp van Angular. Bijvoorbeeld front-end developers en full stack developers.


Resultaten

Na afloop van deze Angular training:
  • ben je bekend met de TypeScript basiselementen.[li]beheers je de basis van objectgeoriŽnteerd programmeren (OOP).[li]kun je een Angular-project opzetten en een productiebuild ontwikkelen.[li]weet je hoe je Generics, Symbols, Iterators en Modules kunt toepassen in je code.[li]begrijp je de concepten en uitgangspunten van van Angular.[li]ben je in staat modules, componenten, directives, pipes en templates te gebruiken.[li]weet je hoe je services moet injecteren met de Dependency Injection.[li]kun je de applicatie indelen met de routing functionaliteit.[li]weet je hoe je de invoer in de applicatie kunt begeleiden met formulieren.[li]ben je in staat zelf nieuwe front-end webapplicaties te bouwen, testen en publiceren met behulp van Angular.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?Om deel te nemen aan de cursus Angular Fundamentals moet je kennis hebben van CSS, HTML en JavaScript. Daarnaast heb je bij voorkeur verstand van objectgeoriŽnteerd programmeren en UML. Omdat het cursusmateriaal grotendeels in het Engels is, wordt een goede beheersing van de Engelse taal ook aanbevolen. 

Duur van de cursus

3 dagen

Kosten van de cursus

1650 Euro

Algemene informatie over de cursus

Snel en makkelijk complexe webapplicaties ontwikkelen in TypeScript? In de 3-daagse cursus Angular Fundamentals van Learnit leer je hoe.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
2aC76 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren