Home » BricsCAD Basis

Opleiding: BricsCAD Basis

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDoor deel te nemen aan de BricsCAD basiscursus leert u snel en efficiŽnt 2D tekeningen maken in BricsCAD.

De BricsCAD basiscursus duurt drie dagen, verspreid over meerdere weken. Het voordeel hiervan is dat u in de tussenliggende dagen de geleerde stof kunt herhalen en toepassen in uw dagelijkse werk. Doordat u gedurende deze basiscursus veel oefeningen maakt, leert u snel zelfstandig in 2D te werken. De geleerde CADkennis past u op deze manier snel toe in de praktijk, op uw eigen werkvloer. Er is tijdens deze cursus voldoende tijd en ruimte voor begeleiding en het maken van oefeningen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?


De BricsCAD basiscursus is geschikt voor iedereen die 2D tekeningen wil leren maken met BricsCAD.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze BricsCAD cursus?


U hoeft voor deze cursus geen kennis van BricsCAD te hebben. Uw eigen vakkennis is voldoende. Enige algemene kennis en ervaring met Windows is wel een vereiste.

Welke onderwerpen worden er tijdens de basiscursus behandeld?


De basiscursus BricsCAD omvat onder andere de volgende onderwerpen:         
  • Gebruikersinterface van de CADsoftware.[li]Het gebruik van objectsnaps en grips (voor het nauwkeurig tekenen).[li]Objecten tekenen en ontwerpen (lijn, cirkel, boog, rechthoek et cetera).[li]Bewerken van objecten (verwijderen, roteren, verplaatsen, schalen et cetera).[li]Het gebruik van lagen in een tekening.[li]Het aanbrengen van tekst, arceringen en bematingen.[li]Het afdrukken (Modelspace en Paperspace).


Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze cursus te volgen?


Na het volgen van de BricsCAD basistraining maakt u zelfstandig en op een juiste manier een tweedimensionale (2D) tekening. Deze kunt u bewerken en afdrukken.

Cursusmateriaal en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig).

Duur van de cursus

3 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1200

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven,Utrecht,Venlo,Den Bosch,Virtual Classroom,Zwolle,Alkmaar,Zaandam,Rotterdam,Nijmegen,Amsterdam,Drachten,Groningen,Emmen

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
5eD99 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren