Home » BricsCAD Vervolg

Opleiding: BricsCAD Vervolg

Bij: Cadix

Inhoud van de cursus



De tweedaagse BricsCAD Vervolg cursus is bedoeld voor de ervaren BricsCAD gebruiker die het softwarepakket nog effectiever wil gaan gebruiken. Tijdens de cursus leert u alle technieken van BricsCAD kennen die niet tijdens de basiscursus aan bod zijn gekomen. Na afloop van deze cursus kent BricsCAD géén geheimen meer voor u.

Tijdens de cursus kunnen praktijkervaringen uitgewisseld worden en is er gelegenheid om bedrijfsspecifieke BricsCAD vragen te behandelen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?


Deze cursus is bestemd voor iedereen die de basistechnieken van BricsCAD beheerst en meer uit het programma wil halen. Wanneer u eerder gewerkt heeft met AutoCAD dan kunt u de overstap naar BricsCAD waarschijnlijk ook snel maken. Neem gerust contact op voor afstemming en overleg over de benodigde cursus. 

Welke onderwerpen worden er tijdens deze vervolgcursus behandeld?


In de cursus wordt gestart met een korte herhaling van belangrijke onderwerpen uit de basiscursus, waarna onderstaande onderwerpen uitgebreid worden behandeld:
  • Het maken van tabellen[li]Het maken van blokken met attributen[li]Parametrisch tekenen[li]Autodesk Design Review[li]Externe referenties[li]Het maken van toolpalettes
     


Cursusmateriaal en faciliteiten


 


Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden. Let op: U volgt deze cursus in een groep met cursisten AutoCAD Vervolg en tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix met daarop een AutoCAD licentie. Om u het werken met BricsCAD aan te leren maken wij gebruik van AutoCAD software en oefeningen. Deze softwarepakketten en hun functies lijken namelijk zeer sterk op elkaar. De docent heeft ruime kennis van en toegang tot beide softwarepakketten. Het voordeel is dat u zo beide pakketten leert kennen en kennis en ervaringen goed kunt vergelijken en verbeteren. Wilt u graag uw eigen laptop met BricsCAD licentie meenemen om de oefeningen daarop te maken dan kan dat uiteraard. 

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig) via de website van BricsCAD; Bricsys, u kunt op deze manier uiteraard ook proeflicenties gebruiken van beide softwarepakketten.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 800

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven,Utrecht,Venlo,Den Bosch,Virtual Classroom,Drachten,Groningen,Emmen,Zwolle,Alkmaar,Zaandam,Rotterdam,Nijmegen,Amsterdam

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
50D60 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren