Home » All You Can Study

Opleiding: All You Can Study

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Cursusinhoud: De inhoud van jouw All You Can Study traject bepaal jij helemaal zelf. Je volgt maximaal drie studies tegelijkertijd, met uitzondering van de allround studietrajecten. Als je een studie met succes afrondt, kun je een nieuwe aan jouw studietraject toevoegen.

Vaardigheden: Jij bepaalt welke skills je leert. Deze zijn namelijk afhankelijk van de studies die je kiest. Denk bijvoorbeeld aan:


Starten als zelfstandige
Je cliënten vriendelijk ontvangen
Een behandeling voorbereiden en uitvoeren
De online aanwezigheid van je bedrijf verbeteren
Zorgen voor meer omzet met social media
De juiste technieken toepassen in een gesprek
Signalen in lichaamstaal herkennen en vertalen

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

Duur van de cursus

12 maand

Kosten van de cursus

Lesgeld/cursuskosten: EUR 1495

Bijzonderheden

Deze opleiding bestaat uit meerdere thuisstudies. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleidingen. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Je legt per module een examen af. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma.

Algemene informatie over de cursus

Waarom kiezen voor één opleiding als er nog zoveel meer is? Met het All You Can Study traject kies je voor het summum in de opleidingswereld; je betaalt één bedrag en volgt een jaar lang zo veel opleidingen als je zelf wilt!

Met een AYCS-traject start je wanneer het jou uitkomt. Als AYCS?er krijg je maximale service: jij krijgt een persoonlijke opleidingsconsulente die je begeleidt bij het verwezenlijken van je dromen. Samen bepaal je de samenstelling van je studies en maak je een tijdsplanning. Uiteraard is dit plan niet bindend. Jij beslist lekker zelf welke opleidingen je volgt en waarmee je gaat starten.

Je kunt kiezen uit meer dan 300 cursussen. Wanneer wil jij beginnen?

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
4b38D Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2020 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren