Home » Eigen Cafetaria Starten

Opleiding: Eigen Cafetaria Starten

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Cursusinhoud:
Warenkennis en grondstoffen
FrituuroliŽn en vetten
De correcte baktemperatuur
Soorten friteuses
Bijproducten, snacks en sauzen
Een professionele infrastructuur
Het inrichten van de afwasruimte
Wettelijke toepassingen
HygiŽne van de friturist
Brandpreventie
Psychologische aspecten van het beroep
Je onderneming promoten via marketing
Je toekomstmogelijkheden als cafetariahouder

Vaardigheden:
Je kunt een bedrijfsplan kunnen opstellen
Je weet wat er komt kijken bij het beginnen van een cafetaria
Heerlijke bijproducten, snacks en sauzen klaarmaken
Je hebt kennis van de juiste inrichting, brandpreventie en promotie van je bedrijf

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

Duur van de cursus

6 maand

Kosten van de cursus

Lesgeld/cursuskosten: EUR 309

Bijzonderheden

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Eigen Cafetaria Starten.

Algemene informatie over de cursus

Een cafetaria runnen houdt meer in dan een handje friet in het vet gooien en de mayo erop kieperen. Een succesvolle zaak oprichten vergt vakkennis en ondernemingslust. Je wordt met deze thuisstudie Eigen Cafetaria Starten op weg geholpen om een solide zaak op te bouwen.

Aardappels zijn je grondstof, dus daar moet je alles vanaf weten. En het ene frituurvet is het andere niet, dus wordt je warenkennis over oliŽn ge-updatet. Je gaat diverse heerlijke sauzen zelf maken, zodat de klant ook in jouw cafetaria ruime keus heeft. Overal waar eten wordt bereid is hygiŽne belangrijk; je leert hoe je alles spic en span maakt en houdt. Ook het papierwerk, de wettelijke eisen, brandpreventie, klantenbinding en marketing komen aan bod.

Jouw ambitie? De allerlekkerste foodtruck/ frietzaak/ horecatent worden!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A774F Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2020 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren