Home » Eigen Slagerij Starten (BelgiŽ)

Opleiding: Eigen Slagerij Starten (BelgiŽ)

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Cursusinhoud:
Je toekomstmogelijkheden als slager
Administratie
Technologie slagerij
HygiŽne
Veiligheid
Technologie vleeswaren
Kwaliteitscontrole
Slagerij
IndustriŽle vleeswarentechnieken
Vleeswaren
Productontwikkeling
Panklare gerechten
Culinaire bereidingen
Toonbankverkoop
Specifieke beroepswetgeving
BedrijfshygiŽne en veiligheid

Vaardigheden:
Productontwikkeling en -kennis
Bereiding en technieken
Verkoop, hygiŽne, veiligheid en administratie

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

Duur van de cursus

6 maand

Kosten van de cursus

Lesgeld/cursuskosten: EUR 419

Bijzonderheden

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Eigen Slagerij Starten (BelgiŽ).

Algemene informatie over de cursus

Als slager doe je meer dan vlees versnijden en verkopen. Jij bent ook een expert op het gebied van de anatomie van het dier en weet alles over de herkomst van je producten. Dat is waarom jij je klant voorziet van een perfect lapje vlees!

Wat gebeurt er eigenlijk allemaal van vee tot vlees? Hoe verloopt het slachtproces precies? En wat is de beste manier om de kwaliteit van je aanbod te controleren? Op alle mogelijke vragen krijg je in deze thuisstudie een antwoord.

Jij zet straks een vers en ambachtelijk product op te markt waar geen supermarkt tegenop kan. Voor ťcht goede entrecote, biefstuk en kippendijfilet moeten ze bij jou zijn!

Let op: De wet- en regelgeving in deze cursus is gericht op BelgiŽ.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
2f3b6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2020 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren