Home » Salarisadministrateur (Beroepsopleiding KBC4- Den Haag / Online)

Opleiding: Salarisadministrateur (Beroepsopleiding KBC4- Den Haag / Online)

Bij: Kronenburgh Business College

 

Kronenburgh Business College

Lange Houtstraat 7
2511 CV DEN HAAG
 

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

Dinsdags- Human Resources;- Kantoorpraktijk;- Uitzenden detacheren;- Investigating Customer Services.- Profiel HRM: in-, door- en uitstroom;- Persoonlijk Profileren (Presenteren, Onderhandelen en Vergaderen);- Enterprise Entrepreneur (Ondernemer MKB).Donderdags- BKL Arbeidsrecht;- BKL Loon;- MPZ Personeel, Organisatie en Communicatie;- Lean Creatief.

Opleidingsduur

50 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 2925
Studiemateriaal: EUR 39839

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?



Door deze beroepsopleiding te volgen, maak je een bewuste stap in je carrière: Ik ga richting de salarisadministratie. Je kiest voor de beroepsopleiding, omdat je al eerder hebt laten zien te beschikken over een HAVO / MBO4 niveau. Bij een succesvolle afronding van de opleiding ontvang je het instituutsdiploma Salarisadministrateur KBC4 van het Kronenburgh Business College. Zie jij ook hoe belangrijk medewerkers het vinden dat de salarisadministratie klopt en iedereen op tijd salaris ontvangt? Wil jij hier graag voor zorgen? Meld je dan aan.

Actuele kennis op het gebied van wet- en regelgeving is onontbeerlijk. De salarisadministrateur kan loonberekeningen maken (netto-bruto, bruto-netto), vragen hierover beantwoorden en wetswijzigingen op de juiste manier toepassen. De salarisadministrateur werkt op de (salaris)administratie van een bedrijf of instelling of bij een accountantskantoor of speciaal salarisadministratiekantoor. Dan doe je de salarisadministratie van een aantal bedrijven.



(De vermelde kosten zijn voor het eerste collegejaar: colleges op de dinsdag.)

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E72cE Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren