Home » Certified SAFe® Architect – training en certificering

Opleiding: Certified SAFe® Architect – training en certificering

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Inhoud van de cursus

Samengevat leert u onder meer:

Een definitie geven van agile software ontwikkeling en de daaraan ten grondslag liggende waarden, principes en toepassingen
Het principe toepassen om eerst de test te ontwikkelen met als doel de test beter op de eisen af te stemmen
Wat Behavior-Driven Development (BDD) is en hoe u dit principe kunt inzetten
Agile 'modeling' kunnen communiceren
Vanuit de context ontwerpen om de testbaarheid te verbeteren
Applicaties bouwen met een kwaliteitscode en een hoogwaardig ontwerp
De testinfrastructuur gebruiken om geautomatiseerd te testen
Samenwerken aan 'intentional architecture' en 'emergent design'
Lean-Agile principes toepassen om de waardestroom te optimaliseren
Een plan voor agile software ontwikkeling opstarten

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Het is van belang dat u enige ervaring heeft met Scrum en Agile, begrip heeft van Leading SAFe 5.0 en ervaring heeft in een SAFe omgeving. Wij gaan ervan uit dat u werkzaam bent als architect, (ervaren) software developer of veel samenwerkt met architecten en dat u ten minste één andere SAFe training heeft gevolgd.

Duur van de cursus

3 dagen

Kosten van de cursus

De kosten van de 3-daagse Certified SAFe Architect training bedragen € 2.680,- (excl. BTW) per persoon. In dit bedrag zijn de kosten van alle lunches, koffie/thee, één jaar gecertificeerd lidmaatschap als Certified SAFe Architect (incl. de ARCH Community of Practice) én het officiële Certified SAFe Architect examen (t.w.v. € 520,-) inbegrepen. U heeft na afronding van de training 30 dagen de gelegenheid het officiële examen af te leggen. Eventuele herkansingen à +/- € 50,- zijn niet inbegrepen.

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, Financiële, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Algemene informatie over de cursus

In de 3-daagse training Certified SAFe Architect - ook wel SAFe for Architects genoemd - komen alle architectuurgerelateerde onderwerpen en alle rollen van de architect uitgebreid aan de orde. Er is niet alleen aandacht voor de traditionele verantwoordelijkheden van architecten, maar ook voor uw belangrijke inbreng bij het leiden van SAFe implementatietrajecten en uw rol in het change management proces. Tijdens de training wordt diep ingegaan op de rol van architecten in een scaled organisatie. U leert en ervaart hoe u als agile architect uw rol kunt toepassen binnen een SAFe omgeving en welke verantwoordelijkheden en mindset u hiervoor nodig heeft. Ook wordt aandacht besteed aan hoe u de architectuur van uw organisatie kunt inzetten t.b.v. waardecreatie voor uw klant en het creëren van een continue flow binnen grote systeemontwikkelingen door het ondersteunen van program execution.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Da08F Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren