Home » Data Analist: expert in data analytics

Opleiding: Data Analist: expert in data analytics

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

De 12-daagse training Data Analist bestaat uit 4 lesblokken:
1. Data architectuur
2. Data analyse & data engineering
3. Data visualisatie
4. Data mining & machine learning

In het eerste lesblok worden met name big data, modelgedreven infrastructuur en datagedreven infrastructuur behandeld. In het tweede lesblok over data analyse en engineering wordt vanuit het framework AnalyticsBox, het analyseproces stap voor stap uitgelegd. Vervolgens worden de analyseniveaus van Gartner uitgelegd. De theorie en praktijk van Python en R worden behandeld en de theorie en praktijk van data validatie en webscraping. Het derde lesblok is volledig gewijd aan datavisualisatie GUI en datavisualisatie CLT. In het laatste lesblok worden de theorie van machine learning en algoritmes, het toepassen van algoritmes in de praktijk, feature engineering in de praktijk en de theorie en mogelijkheden van text mining met Python en R behandeld. Tijdens het lesprogramma maakt u gebruik van PowerBI en Python. Met deze tools bent u in staat reproduceerbare analyses uit te voeren en betrouwbare resultaten te overleggen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

U heeft geen specifieke voorkennis nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze training. Vanwege het hoge niveau van de training gaan wij ervan uit dat u beschikt over minimaal een HBO/Bachelor werk- en denkniveau. U moet rekenen op gem. 3 uur per week aan huiswerk. Gezien het intensieve en interactieve karakter van deze 12-daagse training wordt slechts een beperkt aantal deelnemers toegelaten. Schrijf u op tijd in of reserveer alvast een plaats.

Opleidingsduur

12 dagen

Kosten

De kosten van de 12-daagse Data Analist training bedragen € 7.380,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is incl. alle lunches, koffie/thee, uitgebreid trainingsmateriaal en de (online) begeleiding/coaching.

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, FinanciŽle, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Deze 12-daagse Data Analist training is opgezet voor professionals die zich (meer) met data analytics willen gaan bezighouden en/of een (toekomstige) rol als data analist of data scientist (willen) vervullen. Veel organisaties willen een eigen data analyse strategie ontwikkelen. Zonder goede data analisten kunnen organisaties geen goede beslissingen nemen. De realiteit is evenwel dat het hebben van data analisten met de juiste expertise en skills enerzijds van strategisch belang is, maar anderzijds dat deze specialisten onvoldoende beschikbaar zijn. Er is momenteel al een tekort aan hoogwaardige data analisten en dit tekort zal de komende jaren alleen maar toenemen. De toekomst van een data analist ziet er dan ook rooskleurig uit!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
03E60 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren