Home » Lead Data Analist: expert in data analytics

Opleiding: Lead Data Analist: expert in data analytics

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

In deze hoogwaardige 12-daagse training doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om als data analist op een advanced niveau aan de slag te gaan. Na afloop van de training kunt u een rol van betekenis spelen in organisaties die data-driven willen (moeten) werken. De kennis en vaardigheden die u opdoet zijn direct toepasbaar in de praktijk. Bovendien krijgt u tijdens de training persoonlijke (online) begeleiding.

Tijdens de Lead Data Analist training wordt actief gewerkt met verschillende programma's. U dient uw eigen laptop met internettoegang (bij voorkeur Google Chrome) mee te nemen waarop deze programma's geÔnstalleerd kunnen worden. Compatibele besturingssystemen zijn Windows (vanaf Windows 7) en OS X (vanaf Mountain Lion). Alle programma's waarmee tijdens de Lead Data Analist training gewerkt wordt zijn gratis.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

U heeft geen specifieke voorkennis nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze training. Vanwege het hoge niveau van de training gaan wij ervan uit dat u beschikt over minimaal een HBO/Bachelor werk- en denkniveau. U moet rekenen op gem. 3 uur per week aan huiswerk. Gezien het intensieve en interactieve karakter van deze 12-daagse training wordt slechts een beperkt aantal deelnemers toegelaten. Schrijf u op tijd in of reserveer alvast een plaats.

Opleidingsduur

12 dagen

Kosten

De kosten van de 12-daagse Data Analist training bedragen € 7.380,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is incl. alle lunches, koffie/thee, uitgebreid trainingsmateriaal en de (online) begeleiding/coaching.

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, FinanciŽle, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Deze 12-daagse Data Analist training is opgezet voor professionals die zich (meer) met data analytics willen gaan bezighouden en/of een (toekomstige) rol als data analist of data scientist (willen) vervullen. Veel organisaties willen een eigen data analyse strategie ontwikkelen. Zonder goede data analisten kunnen organisaties geen goede beslissingen nemen. De realiteit is evenwel dat het hebben van data analisten met de juiste expertise en skills enerzijds van strategisch belang is, maar anderzijds dat deze specialisten onvoldoende beschikbaar zijn. Er is momenteel al een tekort aan hoogwaardige data analisten en dit tekort zal de komende jaren alleen maar toenemen. De toekomst van een data analist ziet er dan ook rooskleurig uit!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A8790 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren