Home » Chauffeur haak- en portaalarmsysteem

Opleiding: Chauffeur haak- en portaalarmsysteem

Bij: IMAG BV

Inhoud van de cursus

De cursist kan controle van, onderhoud aan en het werk met een haak- en portaal armsysteem veilig en verantwoord uitvoeren, rekening houdend met verkeersregels, veiligheids- en bedrijfsvoorschriften, en kan deze voorschriften in de praktijk toepassen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

De veiligheidstrainingen zijn speciaal bedoeld voor bedieners van gemotoriseerde hijs, hef, of transportvoertuigen die beschikken over een redelijke mate van bedieningsvaardigheden.

Duur van de cursus

in onderling overleg met opdrachtgever.

Kosten van de cursus

Op basis van offerte na intake gesprek.

Bijzonderheden

Omdat elke bedrijf specifieke omstandigheden kent, verzorgen wij deze opleiding alleen in-company op uw locatie. Dit kan al vanaf vier deelnemers. De in-company training gaat uitvoerig in op de situatie in uw bedrijf. De uiteindelijk inhoud van de training wordt samen met de opdrachtgever bepaald.

Neem voor een offerte op maat contact op met de cursusadministratie [klik hier voor het telefoonnummer]

Plaatsen / leslocaties

In Company

Algemene informatie over de cursus

Er wordt in het wegvervoer steeds meer toe overgegaan de vrachtwagens te voorzien van een haak en portaalarmsysteem. Door deze verschillend systemen kan de vrachtwagen voor meerdere doeleinden worden gebruikt en dus efficiŽnter worden ingezet.

Helaas gebeuren er nog regelmatig onnodige ongevallen al dan niet met schade aan goederen, afzetcontainers en gebouwen. Ook ongevallen met lichamelijk letsel en in het ergste geval met dodelijke afloop komen voor.

Omstanders dienen tijdens het gebruik van het haak- en armsysteem uit de buurt te worden gehouden. Botsing met een bewegende container, beknelling van ledematen door bewegende delen en bedelving onder de containerlading zijn potentiŽle gevaren voor omstanders.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E8249 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren