Home » Excel Basis

Opleiding: Excel Basis

Bij: Trainspot en Opatel

 
 

Inhoud van de cursus

Onderwerpen:
  • Excel starten en het programma bekijken[li]Het Lint en de Werkbalk Snelle Toegang[li]Bestanden openen en sluiten[li]Werkbladen[li]Navigeren door een werkblad[li]Een nieuw bestand maken[li]Gegevens invoeren[li]Een bestand opslaan[li]Knippen, kopi´┐?ren en plakken[li]Rekenen met eenvoudige formules[li]Formules kopi´┐?ren[li]Eenvoudige factuur maken[li]AutoSom[li]Een sjabloon gebruiken[li]Excel afsluiten[li]De Help-functie[li]Opties instellen[li]Bestanden opslaan als ander type[li]Selecteren[li]Opties voor Lettertype[li]Opties voor Uitlijning[li]Opties voor Getal[li]Celstijlen[li]Kolombreedte en rijhoogte[li]Kolommen, rijen of losse cellen invoegen[li]Opmaak wissen en opmaak kopi´┐?ren[li]Vulgreep[li]Sorteren[li]Zoeken en vervangen[li]Grafiek invoegen en ontwerpen[li]Grafiek aanpassen[li]Grafiekonderdelen aanpassen[li]Grafiek kopi´┐?ren[li]Pagina-indeling[li]Aanpassen aan pagina[li]Werkbladopties[li]Kopteksten en voetteksten[li]Afdrukken[li]Rekenfuncties[li]Absolute en relatieve celverwijzingen[li]De logische functie ALS

Duur van de cursus

Je bent ongeveer 16 uur bezig met deze training. Je krijgt echter een jaar lang de tijd om de trainig op eigen tempo af te ronden.

Kosten van de cursus

De totaalprijs voor deze training is ´┐? 375,00 BTW vrijgesteld.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Excel is een onmisbaar hulpmiddel als je met gegevens werkt. Je kunt het gebruiken voor het maken van begrotingen, voorraadlijsten of afrekeningen. Het is ook mogelijk cijfers in een handomdraai om te zetten in een flitsende grafiek of een nette tabel. In de basistraining leer je alle belangrijke vaardigheden om snel en effici´┐?nt met de functies van Excel om te gaan.

Altijd een passende training op het juiste niveau
Het Trainspot Leercentrum biedt verschillende trainingen aan op elk gewenst niveau. Aan de hand van de cases, voorbeelden, extra uitleg en oefeningen in de lesstof doe je heel gericht en snel alle benodigde kennis op. Indien gewenst verzorgen we een gratis en vrijblijvend persoonlijke intakegesprek om jouw instapniveau te bepalen.

Het Nieuwe Trainen
Door onze leermethode Het Nieuwe Trainen leert iedereen bij ons in zijn eigen tempo, onder begeleiding van een ervaren docent. Hierdoor kunnen deelnemers zelf hun trainingsdagen, trainingstijden en examens inplannen. Zo is een training ook goed te combineren met een baan. Welke trainingsmethode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding door onze deskundige docenten uit het werkveld van je training.

Maatwerk - InCompany
Trainspot helpt jouw bedrijf graag met een InCompany- of Maatwerktraject, helemaal aangepast aan jouw situatie en wensen. Wij ontwikkelen namelijk maatwerktrajecten voor bijvoorbeeld specifieke werk-omgevingen, systeem updates, ICT implementaties en andere opleidingsvraagstukken. Met gespecialiseerde docenten uit het vakgebied bekijken we welke aanpak het beste bij de situatie en wensen van het bedrijf passen. Zij weten precies wat er in de markt speelt en hoe ze hun kennis het beste kunnen overbrengen aan jouw werknemers. Starten kan op elk moment, in-house of bij ons op locatie!

Behaal een hoger eindniveau door begeleid leren
Onze unieke leermethode zorgt voor een prettige, flexibele trainingservaring en een zeer hoog kennisniveau. Bij ons leer je op je eigen niveau, tempo en in je eigen leerstijl met constante persoonlijke begeleiding van gespecialiseerde topdocenten. Je kunt de training(en) volgen in ons Leercentrum, door een mix van begeleidend leren en e-learning of alleen gebruik maken van onze e-learningmodules.

Persoonlijke begeleiding door deskundige docenten
Een training volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je bij Trainspot op elk moment de juiste begeleiding die je nodig hebt. Professionele begeleiding van deskundige docenten met veel ervaring in het werkveld van je training. Volg je cursussen bij ons op locatie, dan is er altijd een deskundige docent aanwezig. Studeer je liever vanuit thuis? Dan is er altijd via e-mail een docent bereikbaar!

Dagelijks starten
De trainingen, onder begeleiding van een ervaren docent, starten dagelijks bij Trainspot in Utrecht, Amsterdam, Zwolle, Rotterdam of Arnhem. De data zijn in overleg te plannen, binnen onze openingstijden.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
FaF5A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
ę Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren