Home » Excel draaitabellen en -grafieken

Opleiding: Excel draaitabellen en -grafieken

Bij: Trainspot en Opatel

 
 

Inhoud van de cursus

Onderwerpen:
  • Tabellen en gegevenslijsten[li]Records (rijen) sorteren (eenvoudig)[li]Uitgebreid sorteren, bijv. op meerdere kolommen[li]Groeperen[li]Automatisch subtotalen toevoegen[li]Filter toevoegen[li]Filter gebruiken[li]Filter wissen (alles weer tonen)[li]Tekst- en getalfilters[li]Draaitabellen[li]Aanbevolen draaitabellen[li]Draaitabel aanpassen[li]Groepen in/uitklappen[li]Filters gebruiken in draaitabel[li]Waarden als percentage weergeven[li]Rijen verplaatsen binnen draaitabel[li]Onderverdeling in rijen wijzigen[li]Slicer gebruiken[li]Draaitabelstijlen[li]Gegevens draaitabel bijwerken[li]Draaigrafieken[li]Draaigrafiek invoegen[li]Indeling draaigrafiek wijzigen[li]Filteren in draaigrafiek[li]Groeperen in Draaitabellen[li]Groepering opheffen[li]Numerieke velden in draaitabel groeperen[li]Datum- en tijdvelden in draaitabel groeperen[li]Berekende velden in Draaitabellen[li]Berekend veld of berekend item[li]Berekend veld invoegen[li]Formule van berekend veld aanpassen[li]Berekend veld verwijderen[li]Berekend item invoegen[li]Items weergeven en verbergen in Draaitabellen[li]Items verbergen[li]Items weergeven[li]Gegevens in draaitabel sorteren[li]Waardefilters in draaitabellen[li]Meerdere werkbladen gebruiken een draaitabel[li]Unpivot €“ draaitabel ongedaan maken[li]Unpivot €“ zelf meerdere paginavelden maken[li]Slicers gebruiken om een te dashboard maken[li]Draaigrafiek met trendlijn toevoegen[li]Knoppen in draaigrafiek verbergen[li]Voorwaardelijke opmaak in een draaitabel[li]Voorwaardelijke opmaak op basis van veldnamen[li]Functie DRAAITABEL.OPHALEN[li]DRAAITABEL.OPHALEN met Groeperen[li]Be?nvloedbare of onafhankelijke draaitabellen

Duur van de cursus

Je bent ongeveer 16 uur bezig met deze training. Je krijgt echter een jaar lang de tijd om de trainig op eigen tempo af te ronden.

Kosten van de cursus

De totaalprijs voor deze training is ? 375,00 BTW vrijgesteld.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

De cursus Excel Draaitabellen en -grafieken is ontwikkeld voor gebruikers die optimaal willen werken met draaitabellen. Je gaat in deze training een stuk dieper in op de draaitabellen dan in de trainingen Excel Gevorderden en Excel Expert. Onder andere het maken van een dashboard, groeperen, filters, slicers, unpivot en de functie DRAAITABEL.OPHALEN zijn belangrijke onderwerpen.

Altijd een passende training op het juiste niveau
Het Trainspot Leercentrum biedt verschillende trainingen aan op elk gewenst niveau. Aan de hand van de cases, voorbeelden, extra uitleg en oefeningen in de lesstof doe je heel gericht en snel alle benodigde kennis op. Indien gewenst verzorgen we een gratis en vrijblijvend persoonlijke intakegesprek om jouw instapniveau te bepalen.

Het Nieuwe Trainen
Door onze leermethode Het Nieuwe Trainen leert iedereen bij ons in zijn eigen tempo, onder begeleiding van een ervaren docent. Hierdoor kunnen deelnemers zelf hun trainingsdagen, trainingstijden en examens inplannen. Zo is een training ook goed te combineren met een baan. Welke trainingsmethode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding door onze deskundige docenten uit het werkveld van je training.

Maatwerk - InCompany
Trainspot helpt jouw bedrijf graag met een InCompany- of Maatwerktraject, helemaal aangepast aan jouw situatie en wensen. Wij ontwikkelen namelijk maatwerktrajecten voor bijvoorbeeld specifieke werk-omgevingen, systeem updates, ICT implementaties en andere opleidingsvraagstukken. Met gespecialiseerde docenten uit het vakgebied bekijken we welke aanpak het beste bij de situatie en wensen van het bedrijf passen. Zij weten precies wat er in de markt speelt en hoe ze hun kennis het beste kunnen overbrengen aan jouw werknemers. Starten kan op elk moment, in-house of bij ons op locatie!

Behaal een hoger eindniveau door begeleid leren
Onze unieke leermethode zorgt voor een prettige, flexibele trainingservaring en een zeer hoog kennisniveau. Bij ons leer je op je eigen niveau, tempo en in je eigen leerstijl met constante persoonlijke begeleiding van gespecialiseerde topdocenten. Je kunt de training(en) volgen in ons Leercentrum, door een mix van begeleidend leren en e-learning of alleen gebruik maken van onze e-learningmodules.

Persoonlijke begeleiding door deskundige docenten
Een training volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je bij Trainspot op elk moment de juiste begeleiding die je nodig hebt. Professionele begeleiding van deskundige docenten met veel ervaring in het werkveld van je training. Volg je cursussen bij ons op locatie, dan is er altijd een deskundige docent aanwezig. Studeer je liever vanuit thuis? Dan is er altijd via e-mail een docent bereikbaar!

Dagelijks starten
De trainingen, onder begeleiding van een ervaren docent, starten dagelijks bij Trainspot in Utrecht, Amsterdam, Zwolle, Rotterdam of Arnhem. De data zijn in overleg te plannen, binnen onze openingstijden.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
4d599 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren