Home » Google Drive

Opleiding: Google Drive

Bij: Trainspot en Opatel

 
 

Inhoud van de cursus

Onderwerpen:

Google Drive introductie
  • Account aanmaken[li]Inloggen bij Google Drive[li]Uitloggen bij Google Drive[li]Accountinstellingen aanpassen[li]Google Drive indeling[li]Werken met bestanden en mappen in Mijn Drive[li]Bestanden markeren met een ster[li]Delen van mappen of bestanden[li]Delen opheffen of machtiging veranderen


Google Documenten
  • Starten en lay-out bekijken[li]Tekst invoeren[li]Documentstructuur en stijlen[li]Opmaak gebruiken[li]Symbolen en speciale letters[li]Tekst verplaatsen en kopi´┐?ren[li]Afbeeldingen en vormen[li]Spellingscontrole[li]Afdrukken[li]Document e-mailen[li]Help functie


Google Spreadsheets
  • Starten en lay-out bekijken[li]Document opslaan[li]Formules kopi´┐?ren[li]Som-functie


Google Presentaties
  • Starten en lay-out bekijken[li]Presentaties afspelen[li]Verschillende weergaven[li]Thema kiezen of veranderen[li]Tekstvakken[li]Nieuwe dia toevoegen[li]Afbeeldingen[li]Dia-overgangen[li]Animaties

Duur van de cursus

Je bent ongeveer 16 uur bezig met deze training. Je krijgt echter een jaar lang de tijd om de trainig op eigen tempo af te ronden.

Kosten van de cursus

De totaalprijs voor deze training is ´┐? 375,00 BTW vrijgesteld.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Google Drive is een handige opslagplek in de cloud, maar biedt nog veel meer! Leer tijdens deze training omgaan met de belangrijkste functies van Google Drive. Waaronder de´┐? gekoppelde programma's: Documenten, Spreadsheets en Presentaties. Dus niet alleen het uploaden en delen van bestanden komt aan bod, maar ook het maken van diverse soorten documenten en het samenwerken hierin.

Altijd een passende training op het juiste niveau
Het Trainspot Leercentrum biedt verschillende trainingen aan op elk gewenst niveau. Aan de hand van de cases, voorbeelden, extra uitleg en oefeningen in de lesstof doe je heel gericht en snel alle benodigde kennis op. Indien gewenst verzorgen we een gratis en vrijblijvend persoonlijke intakegesprek om jouw instapniveau te bepalen.

Het Nieuwe Trainen
Door onze leermethode Het Nieuwe Trainen leert iedereen bij ons in zijn eigen tempo, onder begeleiding van een ervaren docent. Hierdoor kunnen deelnemers zelf hun trainingsdagen, trainingstijden en examens inplannen. Zo is een training ook goed te combineren met een baan. Welke trainingsmethode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding door onze deskundige docenten uit het werkveld van je training.

Behaal een hoger eindniveau door begeleid leren
Onze unieke leermethode zorgt voor een prettige, flexibele trainingservaring en een zeer hoog kennisniveau. Bij ons leer je op je eigen niveau, tempo en in je eigen leerstijl met constante persoonlijke begeleiding van gespecialiseerde topdocenten. Je kunt de training(en) volgen in ons Leercentrum, door een mix van begeleidend leren en e-learning of alleen gebruik maken van onze e-learningmodules.

Persoonlijke begeleiding door deskundige docenten
Een training volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je bij Trainspot op elk moment de juiste begeleiding die je nodig hebt. Professionele begeleiding van deskundige docenten met veel ervaring in het werkveld van je training. Volg je cursussen bij ons op locatie, dan is er altijd een deskundige docent aanwezig. Studeer je liever vanuit thuis? Dan is er altijd via e-mail een docent bereikbaar!

Dagelijks starten
De trainingen, onder begeleiding van een ervaren docent, starten dagelijks bij Trainspot in Utrecht, Amsterdam, Zwolle, Rotterdam of Arnhem. De data zijn in overleg te plannen, binnen onze openingstijden.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
9eCc7 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
ę Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren