Home » InDesign maatwerktraining

Opleiding: InDesign maatwerktraining

Bij: Trainspot en Opatel

 
 

Inhoud van de cursus

Onderwerpen:
De inhoud van de training wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het beginniveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt.

Duur van de cursus

De duur van deze training is afhankelijk van de leervraag. Standaard gaan wij uit van 1 dag.

Kosten van de cursus

De kosten van deze training zijn ´┐? 910,00 Excl. 21% BTW. Neem contact met ons op voor een maatwerk/InCompany offerte.

Algemene informatie over de cursus

InDesign is een groot en krachtig lay-outprogramma, waar teksten, beelden en andere media in samen komen en tot elegante papieren of digitale publicaties worden gesmeed. Onmisbaar voor vormgevers, marketing- en communicatiemedewerkers, illustratoren. De inhoud van de training wordt na een intake op de praktijk afgestemd.

Maatwerk - InCompany
Trainspot helpt jouw bedrijf graag met een InCompany- of Maatwerktraject, helemaal aangepast aan jouw situatie en wensen. Wij ontwikkelen namelijk maatwerktrajecten voor bijvoorbeeld specifieke werk-omgevingen, systeem updates, ICT implementaties en andere opleidingsvraagstukken. Met gespecialiseerde docenten uit het vakgebied bekijken we welke aanpak het beste bij de situatie en wensen van het bedrijf passen. Zij weten precies wat er in de markt speelt en hoe ze hun kennis het beste kunnen overbrengen aan jouw werknemers. Starten kan op elk moment, in-house of bij ons op locatie!

Maatwerk trainingen
De inhoud van onze maatwerktrainingen wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het niveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt. De datum of data plannen we in overleg, na boeking. De docent komt voor de training zelf een dag langs op de werkplek, of de deelnemer komt naar ´┐?´┐?n van onze trainingslocaties. Onze docenten zijn expert in het werkveld van deze training.

InCompany trainingen
Deze training verzorgen we als intensieve priv´┐?les ´┐?f als klassikale training voor een groep. De genoemde prijs is per dag, exclusief lunch en trainingsmateriaal. De training wordt incompany gegeven, bij jou op locatie. Wil je de training bij Trainspot plaats laten vinden? Geef dat dan aan bij de boeking, dan sturen we een offerte voor de lokaalhuur.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
84F33 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
ę Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren