Home » Allround Travel Consultant/ Zelfstandig Travel Consultant

Opleiding: Allround Travel Consultant/ Zelfstandig Travel Consultant

Bij: TAT Beroepsopleidingen

 

TAT Beroepsopleidingen

Schipholweg 103
2316 XC LEIDEN
 

Inhoud van de cursus

Naast de klassikale lessen, waarin het draait om productkennis én het algehele verkoopproces van reizen, volg je online ook nog een aantal modules. Deze modules volg je vanuit huis wanneer jij wilt en op jouw eigen tempo. De opleiding wordt in Nederlands gegeven.

Na afloop van de opleiding weet jij alles over reisbranche en de producten & diensten die worden aangeboden. Je herkent snel met welk type klant je te maken hebt en weet op een professionele manier de reiswens te achterhalen. Vervolgens kun je vlot de juiste pakketreis aanbieden of deskundig een uitgebreide rondreis op maat samenstellen.

Natuurlijk heb je ook ruime kennis van de verschillende vakantiebestemmingen, topografie, luchtvaartcodes en reisproducten. Misschien beperkt het zich in eerste instantie nog uit boeken en van internet, naar verloop van tijd zul je vast ook zelf steeds meer van de wereld gaan ontdekken.

Als Reisadviseur beschik je tevens over de juiste informatie omtrent praktische zaken als verzekeringen, (annulerings)voorwaarden, duurzaamheid, incheckprocedures etc., zodat jouw klanten onbezorgd op vakantie kunnen.

Als laatste leer je om met het BAS te werken. BAS is een zeer gebruiksvriendelijk CRM systeem dat veelgebruikt wordt bij reisbureaus en reisorganisaties.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Geen

Duur van de cursus

3 maanden

Kosten van de cursus

2690,-

Bijzonderheden

DIPLOMA

Na afloop ontvang je het Internationaal Erkend Diploma voor Kort Beroepsonderwijs Travel Consultant.
TAT is het enige onafhankelijke en volledig gecertificeerde opleidingsinstituut voor Travel Consultants in Nederland en België.

Plaatsen / leslocaties

Leiden

Algemene informatie over de cursus

HET DOEL VAN DE OPLEIDING

De opleiding Travel Consultant zorgt ervoor dat jij wordt klaargestoomd als (zelfstandig) reisadviseur. Een reisadviseur wordt ook wel Travel Consultant, Reisspecialist, Reisprofessional, Travel Agent of reisbureaumedewerker genoemd. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit welke term je gebruikt, het is maar net wat voor jou het beste klinkt of die door jouw (toekomstige) werkgever op de functie wordt geplakt.

De klassikale lessen worden gegeven door een vakdocent, die zelf uit de praktijk komt en veel ervaring heeft binnen diverse disciplines van de reisbranche. Je krijgt les in kleine groepjes zodat er veel individuele begeleiding is en het lesmateriaal is speciaal ontworpen door & voor de reisbranche.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
3264E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren