Home » Microsoft Azure Fundamentals

Opleiding: Microsoft Azure Fundamentals

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusDeze cursus biedt basiskennis over cloudconcepten; kern Azure-services; en Azure-functies en -hulpprogramma's voor beheer en governance.


Onderwerpen


  • Module 1: Cloud Concepts
  • Module 2: Core Azure Services
  • Module 3: Core Solutions
  • Module 4: General security and networking features
  • Module 5: Identity, Governance, Privacy, and Compliance
  • Module 6: Azure Pricing and Lifecycle

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor IT'ers die net beginnen met Azure te werken. Deze doelgroep wil meer te weten komen over ons aanbod en praktische ervaring opdoen met het product. Deze cursus maakt voornamelijk gebruik van de Azure-portal en opdrachtregelinterface om bronnen te maken en vereist geen scriptvaardigheden. Studenten in deze cursus zullen het vertrouwen krijgen om andere op rollen gebaseerde cursussen en certificeringen te volgen, zoals Azure Administrator.


De training fungeert ook als voorbereiding op examen AZ-900, wat deel uitmaakt van de Microsoft Certified: Azure Fundamentals certificering.
Trainingsmateriaal

Voor het volgen van deze training volg je de het Microsoft Learn programma en heb je toegang tot een online oefenomgeving (online labs). In dit programma staat alle informatie met oefeningen. Om praktische kennis op te doen voer je in de online oefenomgeving opdrachten uit. Je krijgt een half jaar (180 dagen) toegang tot deze leeromgeving waarvoor je geen software nodig hebt, alleen een computer met internetverbinding. In de labs werk je door scenario?s waarbij je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen en kan zien hoe het allemaal in elkaar steekt.De training is volledig Engelstalig en zal in ongeveer 1 dag af te ronden zijn.CertificaatCertificaat
Na afronding van de training ontvang je van Learnit een certificaat. Indien je ook het bijbehorende examen AZ-900 boekt en met succes voltooid, krijg je ook een officieel certificaat van Microsoft.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Het wordt aanbevolen om bekend te zijn met concepten van netwerken, opslag, rekenkracht, toepassingsondersteuning en toepassingsontwikkeling. U kunt uw Azure Fundamentals-certificering gebruiken om uw basiskennis voor andere Azure-rolgebaseerde of speciale certificeringen te versterken, maar het is geen vereiste voor een van deze certificeringen.

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

225 Euro

BijzonderhedenTijdens deze e-learning krijg je 6 maanden toegang tot de online leeromgeving waarin je de stof toepast op de praktijk. Als je de training volgt om je te certificeren, kun je bij ons ook direct examens bijboeken. De kosten van een examen bedragen ?109 euro
(excl. btw). Je kunt het examen online inplannen en volgen op een voor jou geschikt moment. Tijdens het examen word je door een proctor gemonitord via webcam en microfoon. Indien je dit examen wilt volgen kun je dit aangeven in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.


Alle voordelen op een rij:
  • 6 maanden toegang tot de leeromgeving
  • Voorbereiding op het Microsoft Examen AZ-900
  • OfficiŽle oefentoets als voorbereiding op het examen
  • Het officiŽle Microsoft Learn programma

Algemene informatie over de cursus

Deze e-learning volgt het officiele Microsoft Learn programma en is een voorbereiding op het officiele Microsoft examen om je te certificeren voor dit onderwerp. De training is volledig in het Engels, daardoor is een deel van de informatie pagina ook in het Engels. Op het "Details" tabblad vind je een korte omschrijving en daaropvolgend alle onderwerpen die worden behandeld in deze e-learning.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
99625 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren