Home » Microsoft 365 Fundamentals

Opleiding: Microsoft 365 Fundamentals

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusDeze cursus biedt basiskennis over de overwegingen en voordelen van het gebruik van cloudservices en het Software as a Service (SaaS) -cloudmodel, met een specifieke focus op het Microsoft 365-cloudserviceaanbod. U begint met het leren over de basisprincipes van de cloud, inclusief een overzicht van cloud computing en specifiek Microsoft-cloudservices. Je maakt kennis met Microsoft Azure en onderzoekt de verschillen tussen Microsoft 365 en Office 365. Vervolgens voer je een grondige evaluatie uit van Microsoft 365, inclusief een vergelijking van Microsoft on-premise services versus Microsoft 365 cloud services, een beoordeling van zakelijke mobiliteit in Microsoft 365 en een analyse van hoe Microsoft 365-services samenwerking bieden. De cursus analyseert vervolgens hoe er wordt omgegaan met beveiliging, compliance, privacy en vertrouwen in Microsoft 365 en wordt afgesloten met een beoordeling van Microsoft 365-abonnementen, licenties, facturering en ondersteuning.Hieronder de inhoud van de modules die in het boek worden behandeld.Onderwerpen


  • Module 1: Cloud concepts
  • Module 2: Microsoft 365 productivity and teamwork capabilities
  • Module 3: Microsoft 365 business management capabilities
  • Module 4: Microsoft 365 security and compliance
  • Module 5: Microsoft 365 Licensing and support


Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor zakelijke beslissers en IT-professionals die ernaar streven om cloudservices in hun organisatie in te zetten, of die gewoon fundamentele kennis willen opdoen over de fundamenten van de cloud. Dit omvat de overwegingen en voordelen van het adopteren van cloudservices in het algemeen en het Software as a Service (SaaS) cloudmodel in het bijzonder, met een algemene focus op Microsoft 365-cloudserviceaanbiedingen.


De training fungeert ook als voorbereiding op examen MS-900, wat deel uitmaakt van de Microsoft 365 Certified: Fundamentals certificering.TrainingsmateriaalVoor het volgen van deze training volg je de het Microsoft Learn programma en heb je toegang tot een online oefenomgeving (online labs). In dit programma staat alle informatie met oefeningen. Om praktische kennis op te doen voer je in de online oefenomgeving opdrachten uit. Je krijgt een half jaar (180 dagen) toegang tot deze leeromgeving waarvoor je geen software nodig hebt, alleen een computer met internetverbinding. In de labs werk je door scenario?s waarbij je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen en kan zien hoe het allemaal in elkaar steekt.


De training is volledig Engelstalig en zal in ongeveer 1 dag af te ronden
zijn.


CertificaatNa afronding van de training ontvang je van Learnit een certificaat. Indien je ook het bijbehorende examen MS-900 boekt en voltooid, krijg je ook een officieel certificaat van Microsoft.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Het wordt aanbevolen om bekend te zijn met veelvoorkomende IT-uitdagingen, zoals bedrijfslicentiebeheer en ondersteuningsplanbeheer. Maar dit is niet noodzakelijk.

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

225 Euro

BijzonderhedenTijdens deze e-learning krijg je 6 maanden toegang tot de online leeromgeving waarin je de stof toepast op de praktijk. Als je de training volgt om je te certificeren, kun je bij ons ook direct examens bijboeken. De kosten van een examen bedragen ?109 euro
(excl. btw). Je kunt het examen online inplannen en volgen op een voor jou geschikt moment. Tijdens het examen word je door een proctor gemonitord via webcam en microfoon. Indien je dit examen wilt volgen kun je dit aangeven in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.


Alle voordelen op een rij:
  • 6 maanden toegang tot de leeromgeving
  • Voorbereiding op het Microsoft Examen MS-900
  • OfficiŽle oefentoets als voorbereiding op het examen
  • Het officiŽle Microsoft Learn programma

Algemene informatie over de cursus

Deze e-learning volgt het officiele Microsoft Learn programma en is een voorbereiding op het officiele Microsoft examen om je te certificeren voor dit onderwerp. De training is volledig in het Engels, daardoor is een deel van de informatie pagina ook in het Engels. Op het "Details" tabblad vind je een korte omschrijving en daaropvolgend alle onderwerpen die worden behandeld in deze e-learning.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
26E52 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren