Home » Microsoft Teams Administrator

Opleiding: Microsoft Teams Administrator

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusInformatieDit Microsoft certificatie pad leert je om je te ontwikkelen van beginner tot expert. Het begint met een Fundamentals training (en examen) om de basis te leggen voor de vervolg trainingen. Na het volgen en behalen van de fundamentals training is de vervolgtraining een specificering van het onderwerp. Bij dit certificatie pad zijn meerdere examens nodig om de certificering te behalen. Onderaan is te zien welke examens nodig zijn om alles te behalen. Na het behalen van deze trainingen (en examens) heb je dan ook alle certificaten behaald voor de rol van Microsoft.Zie hieronder de benodigde voorkennis en hoe het process precies werkt.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?Fundamentals
Deze cursus is bedoeld voor zakelijke besluitvormers en IT-professionals die clouddiensten in hun organisatie willen implementeren, of die gewoon fundamentele kennis over de basisprincipes van de cloud willen verwerven. Dit omvat de overwegingen en voordelen van het gebruik van cloudservices in het algemeen en het Software as a Service (SaaS) -cloudmodel in het bijzonder, met een algemene focus op Microsoft 365- cloudserviceaanbiedingen.


Vervolgtrainingen
Voor de specifieke voorkennis voor de vervolg training kijk op de pagina van de training.

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

550 Euro

BijzonderhedenTijdens deze e-learning krijg je 6 maanden toegang tot de online leeromgeving waarin je de stof toepast op de praktijk. Als je de training volgt om je te certificeren, kun je bij ons ook direct examens en vervolgtrainingen bijboeken. Bij het afnemen van dit complete certificatie pad geniet je van een bundel korting ten opzichte van het los aanschaffen van de trainingen. De kosten van het examen zijn ?109 euro (excl. btw) voor het fundamentals examen en ?175 euro (excl. btw) voor de vervolg examens. Je kunt het examen online inplannen en volgen op een voor jou geschikt moment. Tijdens het examen word je door een proctor (surveillant) gemonitord via webcam en microfoon. Indien je een examen wilt volgen kun je dit aangeven in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.
Ook kan je na het volgen van de training de examens los aanschaffen op de eigen pagina hiervoor.


Alle voordelen op een rij:
  • 6 maanden toegang tot de leeromgeving
  • Inclusief een oefentoets*
  • Voorbereiding op zowel Fundamentals als Vervolg examens
  • Het officiŽle Microsoft studiemateriaal
  • Mogelijkheid om examens erbij te boeken


*Voor een enkele training is geen oefentoets beschikbaar

Algemene informatie over de cursus

Deze e-learning, met officieel Microsoft materiaal, is een voorbereiding op het officiele Microsoft examen om je te certificeren voor dit onderwerp. De training is volledig in het Engels, daardoor is een deel van de informatie pagina ook in het Engels. Op het "Details" tabblad vind je een korte omschrijving en daaropvolgend alle onderwerpen die worden behandeld in deze e-learning.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8181C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren