Home » Co÷rdinator Beveiliging - Verkort MBO

Opleiding: Co÷rdinator Beveiliging - Verkort MBO

Bij: Capabel Onderwijs

 

Capabel Onderwijs

AustraliŰlaan 14 - 16
3526 AB UTRECHT
 

Opleidingsinhoud

De opleiding Co÷rdinator beveiliging in ‘t kort
In de opleiding krijg je beroepsgerichte modules. Hoe moet je gebouwen beveiligen? Veilig werken en dienstplanning . Wat zijn de wettelijke kaders? Rapporteren en Leidinggeven. Engels. Dat soort zaken. Daarnaast heb je nog een aantal MBO-modules als Nederlands, rekenen en burgerschap. Voor deze opleiding kies je ook nog 3 keuzedelen. Keuzedelen vergroten je arbeidsmarktkansen en doorstroom naar een vervolgopleiding.

Meer over de opleiding
De eerste 4 maanden ga je om de veertien dagen 1 dag per week naar school (totaal 7 klassikale lessen), daarna studeer je thuis verder via onze digitale leeromgeving. Tegelijk met je studie werk je bij een erkend leerbedrijf. Liever een flexibele opleidingsvariant, maar met deskundige begeleiding? Kijk hier voor meer informatie over de FL +

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Bekijk de website voor meer informatie

Opleidingsduur

12 maanden

Bijzonderheden

verkorte MBO opleiding
klaar in 12 maanden
meerdere startmomenten per jaar
erkende MBO opleiding

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Werken als Co÷rdinator beveiliging
Je bent al enige jaren in het bezit van het MBO-diploma Beveiliger. Je hebt al een heleboel werkervaring opgedaan en wil graag doorgroeien naar een leidinggevende functie. Je kunt goed organiseren en plannen. Je bent op de hoogte van beveiligingstechnische zaken. Verder ben je sociaal en kun je goed omgaan met mensen op verschillende niveaus. Dan is de opleiding voor Co÷rdinator Beveiliging voor jou de juiste keuze.

In 12 maanden je diploma
Uniek aan onze opleiding Co÷rdinator Beveiliger is de korte studieduur. Je kunt in 12 maanden je diploma halen. De eerste 12 weken heb je 1 dag per week les (van 9.00 - 15.30 uur). Daarna ga je thuis online verder met je studie. Tijdens deze periode staan nog diverse praktijktrainingen gepland. Dan kun je direct aan de slag als Co÷rdinator Beveiliger.

Erkende brancheopleiding, dus waardevol
Je opleiding is een waardevolle investering in je toekomst. Onze MBO-opleidingen zijn dan ook erkend door het Ministerie van OCW. Dit maakt je diploma waardevast en herkenbaar op de arbeidsmarkt. Goed om te weten dat je straks studeert bij Capabel Onderwijs, de specialist in erkende en verkorte opleidingen!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
86146 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
ę Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren