Home » cursus Engels voor Gevorderden

Opleiding: cursus Engels voor Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma EngelsCursus Engels voor beginnersTijdens de taalcursus Engels voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het voeren van dagelijkse gesprekken (hoe gaat het? waar kom je vandaan?);
 • winkelen;
 • familie;
 • bij de apotheek;
 • eten en drinken;
 • uitgaan.

Cursus Engels voor gevorderdenJe hebt de cursus Levend Engels voor beginners afgerond of jouw basiskennis Engels is reeds op een redelijk niveau en je wilt meer weten. NHA biedt je dan de mogelijkheid om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Engels voor gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens de cursus Engels voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het parlement;
 • vrije tijd;
 • het reisbureau;
 • het restaurant;
 • in het hotel;
 • het openbaar vervoer.

Cursus Engels beginners + gevorderden: combiAls je meteen inschrijft voor de cursus Engelsvoor beginners + gevorderden samen, is de totale looptijd maar vijftien maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien de cursus Engels voor gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.


 


Video’s, geluidsfragmenten en interactieve WoordentrainingenAan de hand van video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Engelse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur Engels voor gevorderden


De studieduur van de cursus Engels voor Gevorderden is 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf179.10euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Engels docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusLeer Engels spreken als de Engelsen in de cursus Engels voor gevorderden


basiscursus Engels voor Beginners afgerond? Met de cursus Engels voor Gevorderden stroom je vlot door naar een hoger niveau. Wanneer je deze speciale doorstroomopleiding voordelig wil volgen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice.  
Perfectioneer je kennis van het EngelsIn de cursus oefen je lees-, luister en spreekvaardigheid. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM is het perfectioneren van je kennis over de Engelse taal gemakkelijker dan je denkt. Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken het leren van deze taal nog eenvoudiger.


Van small talk over politics tot onderwerpen rondom het thema leisure en betere reisverhalen: de onderwerpkeuze zorgt ervoor dat je tijdens deze cursus voor gevorderden net iets beter begrijpt wat mensen bedoelen. Uiteindelijk maak je jezelf ook verstaanbaar in het Engels. De lat ligt hoger.


Net als bij de basiscursus heeft iedere les een heldere opzet waarbij je door middel van gesprekken en verhalen de taal leert spreken, schrijven en lezen. De teksten zijn ingesproken door native speakers: mensen van wie Engels de moedertaal is. Zo verkrijg je een correcte uitspraak.
 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


"De cursus is erg leerzaam en leuk om te volgen"Renata Skoda (60) volgt de cursus Engels voor Gevorderden:
"In mijn kinderjaren ben ik begonnen met het leren van de Engelse taal. Door het werk van mijn vader hebben we twee jaar in Engeland gewoond, waar ik naar een Engelse school ging. Toen we terugkwamen naar Rotterdam sprak ik Engels zoals een Engels kind.


Maar in de loop der jaren zakte mijn kennis toch wat weg. Ik heb nu de tijd om die kennis van de Engelse taal op te halen én te verdiepen. In de cursus van NHA wordt veel aandacht besteed aan uitspraak, grammatica en vocabulaire. De cursus is erg leerzaam en leuk om te volgen." 
 
Volg de cursus Engels voor Gevorderden voor je werk
De cursus Engels voor Gevorderden is ook erg geschikt om te volgen wanneer je kennis van de Engelse taal nodig hebt voor je werk. Het is een wereldtaal, en Engels leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV.


Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s. Het volgen van deze cursus vergroot jouw algemene inzetbaarheid en verbetert jouw sociale vaardigheden.
Internationaal erkend Cambridge diploma halen is mogelijkDe cursus Engels voor gevorderden is ontwikkeld op ERK-niveau B1. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Cambridge English examen om zo het wereldwijd erkende diploma te behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge.


Dit examen wordt doorlopend in heel Nederland afgenomen. Deelnemen aan het examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen.
Onderhoud internationale contacten met gemak! Heb je in je werk regelmatig met Engelstalige relaties te maken? Of reis je veel en wil je makkelijker internationale contacten leggen en onderhouden? Dan is de cursus Engels voor gevorderden een slimme keuze. Na afloop voer je probleemloos gesprekken, schrijf je soepele teksten en lees je gemakkelijk Engelse kranten en boeken.


Schrijf je nu in voor de cursus Engels voor gevorderden en leer Engels spreken like a pro


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
9a0a1 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren