Home » Cursus Engels voor Beginners

Opleiding: Cursus Engels voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma cursus Engels voor Beginners


Cursus Engels voor BeginnersTijdens de cursus Engels voor Beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het voeren van dagelijkse gesprekken (hoe gaat het? waar kom je vandaan?);
 • winkelen;
 • familie;
 • bij de apotheek;
 • eten en drinken;
 • uitgaan.

Cursus Engels voor GevorderdenHeb jij de cursus Engels voor Beginners afgerond? Of is jouw basiskennis van het Engels al op een redelijk niveau en wil jij meer leren? NHA biedt jou de mogelijkheid om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Engels voor Gevorderden leer je jouw taalgebruik te perfectioneren. Ook vergroot je jouw woordenschat zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens de cursus Engels voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het parlement;
 • vrije tijd;
 • het reisbureau;
 • het restaurant;
 • in het hotel;
 • het openbaar vervoer.

Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden: combiAls je je meteen inschrijft voor de complete cursus Engels voor Beginners + Gevorderden is de totale cursusduur maar 15 maanden. Omdat de twee losse cursussen enige overlap hebben bieden we deze combinatiecursus voordeliger aan. Zo bespaar je flink bij de aanschaf van jouw cursus. Met slechts 3 maanden extra heb jij dan ook de cursus Engels voor Gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden Engels leren spreken dankzij het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.


 


Video’s, geluidsfragmenten en interactieve WoordentrainingenAan de hand van video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Franse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 

Diploma Engels


Bij NHA rond jij je  Cursus Engels voor Beginners af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer jij er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.


 Examen voor wereldwijd erkend diploma Cambridge EnglishDe cursus Engels voor Beginners kun je afsluiten met het Cambridge Examen A2 Key (KET). Na de cursus Engels voor Gevorderden kun je deelnemen aan het Cambridge Examen B1 Preliminary (PET). Cambridge English examens worden doorlopend in heel Nederland afgenomen. De diploma’s worden internationaal erkend als bewijs van het niveau Engels door meer dan 25.000 scholen, universiteiten, werkgevers en overheidsorganisaties. Het examen effent de weg naar het hoger onderwijs en verbetert jouw kansen op een baan. Vanwege de wereldwijde erkenning vergroot je bovendien jouw keuzemogelijkheden voor studie of werk.


Voor meer informatie betreffende het examen zoals examendata, uiterlijke aanmelddata en examengelden verwijzen wij je naar Cambridge Assessment English. 
NHA-examenDeze taalcursus kun je ook afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/Algemeen/examenlocaties.…Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend;

Aanmelding
Aanmelden voor het examen is heel eenvoudig. In het lespakket tref je een uitnodiging aan om je aan te melden voor het examen. Het examengeld bedraagt € 125,-

Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.
NHA-getuigschriftNa afloop van de Cursus Engels voor Beginners kun je een NHA-getuigschrift aanvragen, wanneer je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor gemiddeld een voldoende (5,5 of hoger) hebt behaald.


 

Vooropleiding

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusZo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt
Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de Cursus Engels voor Beginners uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!
Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaalJe ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd de Cursus Engels voor Beginners leren op de manier die het beste bij jou past.
Met digitale geluidsbestanden voor luister- en spreekoefeningen!!
De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone. Dat maakt een taal leren bij NHA nog leuker.Persoonlijke begeleidingDankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Wanneer je start met deze cursus, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.
Direct contact met studiegenotenAlle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.
Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza


 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

Studieduur


De cursus Engels voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf 199,00 euro

Algemene informatie over de cursusSnel Engels leren spreken en begrijpen? Volg de cursus Engels voor Beginners


Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles. 
Leer snel en eenvoudig EngelsIn de cursus Engels voor Beginners leer jij snel en eenvoudig Engels spreken en begrijpen. Grammatica komt wel aan bod, maar daar ligt zeker niet de nadruk op. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM ben jij al snel in staat om een gesprekje te voeren en je woordenschat gaat met sprongen vooruit. Jumpstart your English met de beginnerscursus Engels van NHA!
 


Praktische cursus Engels voor BeginnersDe cursus Engels voor Beginners is erg praktijkgericht. Je leert de taal aan de hand van alledaagse situaties en herkenbare voorbeelden. Van dagelijkse gesprekken over het weer tot het vragen naar de weg. Ook typische vakantiesituaties komen aan bod, zoals hoe je eten bestelt in een restaurant en hoe je jezelf verstaanbaar maakt in een winkel.

Elke les heeft een heldere opzet waarbij jij met dagelijkse gesprekken of verhalen de taal leert spreken, schrijven en lezen. Je maakt vertaalopdrachten en gaat aan de slag met luisteroefeningen via digitale geluidsbestanden. Als je met hulp studeert kun je zelf ook geluidsbestanden inspreken en naar je docent sturen. Deze controleert dan je uitspraak. Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken het leren van deze taal nog gemakkelijker.
Behaal een internationaal erkend Cambridge diplomaDe cursus Engels voor Beginners is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau A2. NHA biedt ook een cursus Engels voor Gevorderden aan, deze is erkend op ERK niveau B1. Na afloop van de cursus kun je deelnemen aan het Cambridge English examen. Zo kun je het wereldwijd erkende diploma behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge.


Het Cambridge English examen wordt doorlopend in heel Nederland afgenomen. Deelnemen aan dit examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop van de cursus Engels voor Beginners ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen.


 


Fris je kennis op met de cursus Engels voor BeginnersDe cursus Engels voor Beginners is een aanrader als je deze taal zakelijk of privé af en toe nodig hebt. Ook als jij al enige basiskennis van het Engels hebt maar je je kennis wilt opfrissen is deze cursus geschikt voor jou. Binnen korte tijd voer jij vol vertrouwen je eerste gesprekken in het Engels.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B321B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren