Home » cursus Engels voor Beginners

Opleiding: cursus Engels voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma cursus Engels voor Beginners


Cursus Engels voor BeginnersTijdens de cursus Engels voor Beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het voeren van dagelijkse gesprekken (hoe gaat het? waar kom je vandaan?);
 • winkelen;
 • familie;
 • bij de apotheek;
 • eten en drinken;
 • uitgaan.

Cursus Engels voor GevorderdenHeb jij de cursus Engels voor Beginners afgerond? Of is jouw basiskennis van het Engels al op een redelijk niveau en wil jij meer leren? Bij NHA kun je jouw talenkennis verder ontwikkelen.


Met de cursus Engels voor Gevorderden leer je jouw taalgebruik te perfectioneren. Ook vergroot je jouw woordenschat zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.


Tijdens de cursus Engels voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het parlement;
 • vrije tijd;
 • het reisbureau;
 • het restaurant;
 • in het hotel;
 • het openbaar vervoer.

Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden: combiAls je je meteen inschrijft voor de complete cursus Engels voor Beginners + Gevorderden is de totale cursusduur maar 15 maanden. Omdat de twee losse cursussen enige overlap hebben, bieden we deze combinatiecursus voordeliger aan. Zo bespaar je flink bij de aanschaf van jouw cursus.


Met slechts 3 maanden extra heb jij dan ook de cursus Engels voor Gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden Engels leren spreken dankzij het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.
 


Video’s, geluidsfragmenten en interactieve WoordentrainingenAan de hand van video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Engelse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De cursus Engels voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies je niveau: beginners of gevorderden,Kies voor persoonlijke begeleiding

Algemene informatie over de cursusSnel Engels leren spreken en begrijpen? Volg de cursus Engels voor Beginners


Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles. 
Leer snel en eenvoudig EngelsIn de cursus Engels voor Beginners leer jij snel en eenvoudig Engels spreken en begrijpen. Grammatica komt wel aan bod, maar daar ligt zeker niet de nadruk op.


Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM ben jij al snel in staat om een gesprekje te voeren. Je woordenschat gaat met sprongen vooruit. Jumpstart your English met de beginnerscursus Engels van NHA!
Cursus Engels voor Beginners: aanvulling op jouw CV!De cursus Engels voor Beginners is ook erg geschikt om te volgen als je kennis van de Engelse taal nodig hebt voor je werk. Engels is een wereldtaal, en voor bepaalde functies is het Engels leren een belangrijke aanvulling op je CV.


Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten of collega’s. Met deze cursus Engels voor Beginners vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden. 
 


Praktische cursus Engels voor BeginnersDe cursus Engels voor Beginners is erg praktijkgericht. Je leert de taal met alledaagse situaties en herkenbare voorbeelden. Van dagelijkse gesprekken over het weer tot het vragen naar de weg. Ook typische vakantiesituaties komen aan bod, zoals eten bestellen in een restaurant en jezelf verstaanbaar maken in een winkel.


Elke les heeft een heldere opzet. Zo leer jij met dagelijkse gesprekken of verhalen de taal spreken, schrijven en lezen. Je maakt vertaalopdrachten en gaat aan de slag met luisteroefeningen via digitale geluidsbestanden.


Kies je voor een studie met hulp? Dan kun je zelf ook geluidsbestanden inspreken en naar je docent sturen. Hij of zij controleert dan je uitspraak. Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken het leren van deze taal nog gemakkelijker.
Behaal een internationaal erkend Cambridge diplomaDe cursus Engels voor Beginners is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau A2. NHA biedt ook een cursus Engels voor Gevorderden aan, deze is erkend op ERK niveau B1. Na afloop van de cursus kun je deelnemen aan het Cambridge English examen. Zo kun je het wereldwijd erkende diploma behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge.


Het Cambridge English examen wordt doorlopend in heel Nederland afgenomen. Deelnemen aan dit examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop van de cursus Engels voor Beginners ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen.


 


Fris je kennis op met de cursus Engels voor BeginnersDe cursus Engels voor Beginners is een aanrader als je deze taal zakelijk of privé af en toe nodig hebt. Ook als jij al enige basiskennis van het Engels hebt, maar je je kennis wilt opfrissen is deze cursus geschikt voor jou. Binnen korte tijd voer jij vol vertrouwen je eerste gesprekken in het Engels.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
4f79F Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren