Home » opleiding Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Arbeids- en Organisatiepsychologie

Opleiding: opleiding Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Arbeids- en Organisatiepsychologie

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Arbeids- en Organisatiepsychologie
De Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Arbeids- en Organisatiepsychologie bestaat uit twee delen:
Arbeidspsychologie


  • inleiding psychologie;
  • arbeids- en organisatiepsychologie.

Organisatiepsychologie


  • groepsdynamica;
  • intercultureel management;
  • themaopdracht.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Arbeids- en Organisatiepsychologie staat een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 à 6 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf919,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusWeten hoe mensen optimaal werken?  Volg de Basisopleiding Toegepaste Psychologie met  Arbeids- en Organisatiepsychologie.
Wat motiveert mensen? Wat is het verband tussen gebrek aan invloed op het werk en werkstress? Welke werknemers hebben een hoger risico op burn-out? Arbeids- en organisatiepsychologen onderzoeken en adviseren mensen en organisaties.
Een Braziliaans bedrijf gaf werknemers het recht over alle uitgaven van het bedrijf te beslissen. Industriële democratie. Het bedrijf haalde 20 jaar lang elk jaar een omzetstijging van 25 procent.
Een internetbedrijf in de Verenigde Staten met een beurswaarde van miljarden, laat werknemers 20 procent van de tijd zelf bepalen waaraan ze die tijd besteden. De arbeids- en organisatiepsycholoog onderzoekt waarom en onder welke omstandigheden industriële democratie werkt.
Arbeidspsychologie

Arbeidspsychologen onderzoeken de relatie tussen werkkenmerken (zoals werkdruk, afwisseling en zelfstandigheid), welzijn en functioneren van werknemers. Welke werknemers zijn gezond? Hoe vergroot je werkplezier? Leidt meer werkplezier automatisch tot meer rendement?
Organisatiepsychologie

Organisatiepsychologen onderzoeken de relatie tussen werknemers en hun sociale werkomgeving: het bedrijf, de organisatie of de afdeling waar ze werken.
Belonen, motiveren en managen

Hoe beloon je mensen? Welke andere vormen van beloning, naast geld, zijn er? Onder welke voorwaarden werkt een financiële beloning en wanneer heeft een financiële beloning geen effect? Op deze vragen hebben arbeids- en organisatiepsychologen een antwoord.
Wat is het verschil tussen belonen en motiveren? Welke manieren zijn er om mensen te motiveren? Hoe manage je werknemers?
Volg de Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Arbeids- en Organisatiepsychologie en ontdek het werkveld van coaches, counselors, trainers en toegepast psychologen.
Psychologie van een organisatie

De focus van de Basisopleiding Toegepaste Psychologie met Arbeids- en Organisatiepsychologie ligt op een bepaald gebied binnen de toegepaste psychologie: de wijze waarop mensen werken en zich professioneel ontwikkelen. Kort samengevat: alles wat medewerkers wel en niet beweegt, komt aan bod.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
0cF96 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren