Home » opleiding Basisopleiding Rechten met Strafrecht

Opleiding: opleiding Basisopleiding Rechten met Strafrecht

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Basisopleiding Rechten met Strafrecht
Deze opleiding bestaat uit twee delen:
Inleiding in het recht I


  • inleiding recht;
  • inleiding staatsrecht;
  • juridische vaardigheden I.

Inleiding in het recht IV


  • inleiding strafrecht;
  • inleiding strafprocesrecht;
  • redeneren, argumenteren, pleiten;
  • integrale opdracht.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de Basisopleiding Rechten met Strafrecht staat een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 a 6 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf827.10euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusHet recht kennen? Volg de Basisopleiding Rechten met Strafrecht op HBO-niveau
Hoe werkt het strafrecht? Wanneer hebben bedrijven en overheden te maken met strafrecht? Wie staat bedrijven bij? De jurist. In de Basisopleiding Rechten met Strafrecht leer je de basics en kun je direct aan de slag.

Hoe beschermt een supermarkt zich tegen winkeldiefstal? Mag een manager de tas van een klant openen zonder toestemming? Iedereen vindt wel iets van winkeldiefstal, maar wat staat er in het wetboek vermeld over cameratoezicht, tasinspectie en aanhouding en hoe interpreteer je de passages?

Kennis van het strafrecht is nodig voor bedrijven en overheden om problemen te voorkomen en effectief in te spelen op strafrechterlijke aangelegenheden.
Juridische vaardigheden

Leer het recht in de praktijk toepassen. In deze rechten studie is er aandacht voor vaardigheden die je als jurist in de praktijk nodig hebt.

Van een inleiding in het strafprocesrecht tot les in argumenteren. Verfijn en verdiep je juridische kennis.
Rechtvaardig of rechtlijnig

Wat is het verschil tussen recht hebben en recht krijgen? Wanneer is een gang naar de rechter een goed instrument om je recht te krijgen en wanneer verkies je mediation of een andere oplossing? Professionele juridische kennis en vaardigheden bieden helderheid, ook als vragen complex zijn.
Succes verzekerd

De Basisopleiding Rechten met Strafrecht bestaat uit twee onderwijseenheden. Beide eenheden sluit je af met een examen dat je iedere werkdag kunt afleggen bij een examencentrum in je regio.

Rond je de examens succesvol af, dan ontvang je twee certificaten die samen recht geven op het officiële diploma Basisopleiding Rechten met Strafrecht van NHA.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
2659B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren