Home » opleiding Bedrijfskunde met Recht

Opleiding: opleiding Bedrijfskunde met Recht

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Bedrijfskunde met Recht
Deze opleiding bestaat uit drie deelcursussen: Middle management, Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid. Je haalt dus straks naast jouw officiële instituutsdiploma Bedrijfskunde met Recht maar liefst drie erkende diploma’s!
 
Deze opleiding krijg je in twee delen toegezonden:Juridische analyse  • ondernemingsrecht;
  • arbeidsrecht en sociale zekerheid;
  • themaopdracht.

Bedrijfskunde de basis  • algemene managementkennis;
  • middle management en bedrijfsvoering.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


12 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf819,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusAlles weten over rechten en plichten? Volg de opleiding Bedrijfskunde met Recht op HBO-niveau
Kan een besloten vennootschap fuseren met een coöperatie? Mag je zonder sociaal plan 25 procent van je personeel ontslaan? Wat is de juridische status van een sideletter? Bedrijven hebben managers nodig met kennis van juridische zaken. Of het nu gaat om bedrijven die op de Nederlandse markt opereren, bedrijven die internationaal werken, kleine ondernemingen of beursgenoteerde multinationals: managers met kennis van zaken leiden bedrijven.
 


Maak kennis met bedrijfskunde en recht

Ben je geïnteresseerd in bedrijfskunde met recht, maar heb je onvoldoende basiskennis? Schrijf je dan in voor deze opleiding Bedrijfskunde met Recht op HBO-niveau.
Gedurende twaalf maanden maak je kennis met het vakgebied bedrijfskunde en recht waaronder algemeen management en bedrijfsvoering, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en sociale zekerheid. De nadruk ligt op de juridische aspecten van een bedrijf.
 


Vergroot je juridische kennis

Volgens het gezegde is er een verschil tussen recht hebben en recht krijgen. Met juridische kennis versterk je de mogelijkheden om je recht te krijgen.
Meer weten over de rechten en plichten van werkgevers en werknemers? Welke stappen je zet bij arbeidsconflicten? Hoe je ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid voorkomt? Waar je op moet letten bij een fusieovereenkomst? Je leert het tijdens de opleiding Bedrijfskunde met Recht.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Bb690 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren