Home » opleiding Bedrijfskunde met FinanciŽn

Opleiding: opleiding Bedrijfskunde met FinanciŽn

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Bedrijfskunde met Financiën
Deze opleiding bestaat uit vier deelcursussen: Middle management, Bedrijfsadministratie, Financiering en Kostencalculatie. Je haalt dus straks naast jouw officiële instituutsdiploma Bedrijfskunde met Financiën maar liefst vier erkende diploma’s!

Deze opleiding krijg je in twee delen toegezonden.Financiële analyse  • bedrijfsadministratie
  • financiering
  • kostencalculatie

Bedrijfskunde de basis  • algemene managementkennis;
  • middle management en bedrijfsvoering.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


12 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf710.10euro

Bijzonderheden

Met persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusFinancieel manager worden? Ga voor de opleiding Bedrijfskunde met Financiën op HBO-niveau
Generalisten zijn in het bedrijfsleven gewild. Moderne managers die vanuit diverse invalshoeken leiding kunnen geven aan een bedrijf. Ben je breed georiënteerd, heb je affiniteit met financiën en wil je bedrijfskundig aan de slag als manager? Volg de opleiding Bedrijfskunde met Financiën op HBO-niveau en leg alvast de basis.
De opleiding Bedrijfskunde met Financiën speelt in op de vraag naar succesvolle financiële managers die beschikken over specialistische kennis. De financiën van een bedrijf vereisen een deskundige aanpak. Geld ligt gevoelig en het vereist verantwoordelijkheid om geld op een juiste manier te besteden en te besparen.Ontwikkel je basiskennis


Ben je geïnteresseerd in bedrijfskunde met financiën, maar heb je onvoldoende basiskennis? Met de opleiding Bedrijfskunde met Financiën leg je een solide basis.
Gedurende twaalf maanden maak je kennis met bedrijfskunde en financiën waaronder algemeen management en bedrijfsvoering, bedrijfsadministratie, financiering en kostencalculatie.
De nadruk bij de opleiding Bedrijfskunde met Financiën ligt op het managen van alle financiële aspecten van een bedrijf.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
9e793 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren