Home » opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst

Opleiding: opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Medewerker Binnendienst


In deze praktische cursus Commercieel Medewerker Binnendienst worden de volgende vijf onderwerpen behandeld:
VerkooptechniekenIn dit vak wordt nader ingegaan op de diverse verkoopvormen, gesprekstechnieken, producteigenschappen en prijsstellingsmethoden die je als commercieel medewerker binnendienst nodig hebt om optimale zaken te kunnen doen met jouw huidige en potentiële klanten. Tevens wordt aandacht besteed aan verkoopbevordering, promotie en aan relatiebeheer.
MarketingIn dit vak krijg je instrumenten aangereikt om de verkoop te ondersteunen. Onderwerpen: verkoopbeleid, marktonderzoek, reclame en massamedia, verzorgingsstaat.
Commerciële administratieOffertebehandeling, opstellen en beoordelen van verkoopcontracten, administratieve afhandeling van orders, enz.
LogistiekLogistiek en inkoop, logistiek en verkoop, logistiek en transport, goederendistributie, branches en groothandel.
Kwaliteits-,  milieu- en ArbozorgKwaliteitszorgsystemen (ISO), milieuwetgeving, Arbeidsomstandighedenwet (ARBO).

Deze afwisselende Commercieel Medewerker Binnendienst opleiding leidt je in zes maanden op voor dit veelgevraagde diploma, waarmee jouw kansen op de arbeidsmarkt en op promotie sterk zullen groeien!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de opleidng Commercieel Medewerker Binnendienst staat een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf399,00 euro

Bijzonderheden

Kies voor persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusCreëer commerciële kansen: word Commercieel Medewerker Binnendienst


Klanten adviseren. Vertegenwoordigers ondersteunen. De markt in kaart brengen en new business genereren. Dat is het werk van een commercieel binnendienstmedewerker in een notendop.

Je bent onderdeel van het verkoopteam of je wordt de nieuwe aanwinst bij de afdeling Sales. Binnen het bedrijf heb je een cruciale rol. Verkoop zorgt ervoor dat de schoorsteen rookt. Uiteindelijk draait het daarom.
Ontwikkelen en scorenAls commercieel medewerker sluit je deals. Je bent altijd alert. Wordt een lead steeds warmer? Je weet precies wanneer je vanuit de binnendienst contact opneemt en een aanbod omzet in een deal.

Met de Commercieel Medewerker Binnendienst opleiding stoom je jezelf al binnen een half jaar klaar voor je nieuwe job. Ook vergroot je de kans op een uitdagende baan.

In de opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst behandel je vijf onderwerpen die belangrijk zijn voor een commerciële functie.
PromotenJe praat veel met mensen. Welke gesprekstechnieken benut je? Hoe promoot je effectief een product? En hoe onderhoud je relaties? Dat leer je allemaal in het onderdeel Verkooptechnieken.

Bij Marketing krijg je informatie over hoe je:

  • verkoopbeleid voert;
  • een marktonderzoek aanpakt;
  • met massamedia omgaat.

Andere onderwerpen die aan bod komen, zijn:

  • logistiek;
  • commerciële administratie;
  • kwaliteits-, milieu- en Arbozorg.

Winnende offertesJe ontdekt bijvoorbeeld ook hoe het traject van een offerte, tender of aanbesteding eruitziet.
Kans vergroten op een baan bij een bedrijfHoud je van klantencontact en heb je een gevoelige antenne voor nieuwe commerciële kansen?

Nu alleen nog je kennis uitbreiden en je kunt aan de slag als medewerker binnendienst. Volg de Commercieel Medewerker Binnendienst opleiding.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
98Ca3 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren