Home » cursus JavaScript jQuery

Opleiding: cursus JavaScript jQuery

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Javascript & jQuery


JavaScript

Maak kennis met variabelen, lussen, functies en overige syntaxis; de kern van elke programmeertaal. Leer alle onderdelen goed beheersen door deze praktisch toe te passen in webpagina’s.
jQuery

jQuery is een uitbreiding op JavaScript en biedt opties om met relatief weinig code in meerdere browsers optimaal resultaat te bereiken. Met jQuery kun je snel en doeltreffend onderdelen van een webpagina tonen of verbergen. Ook werk je met het afvangen van de onderdelen van de user interface.
JavaScript voor beginners en gevorderden

Basiskennis van computers en internet is heel fijn, maar als je nog nooit geprogrammeerd hebt, dan kun je tijdens deze opleiding ook prima aan de slag met het programmeren van code. Enige kennis van HTML en CSS, de opmaaktalen van webpagina’s, is wel vereist om te begrijpen wat de basisbeginselen zijn van JavaScript in webpagina’s.

Oorspronkelijk was JavaScript een scripttaal die uitgevoerd werd door de webbrowser. In de loop der tijd is JavaScript doorontwikkeld en kan ook uitgevoerd worden door de webserver. Een website kan hierdoor JavaScript faciliteiten hebben die functioneren ongeacht of de browser van een bezoeker de taal nu wel of niet ondersteunt. 

Van eenvoudige aanpassingen in de webpagina tot meer uitgebreide scripts waarbij je acties en handelingen programmeer technisch automatiseert: bij JavaScript en jQuery ontdek je stapsgewijs wat er nodig is om een website dynamisch te maken. Denk bijvoorbeeld aan controleren van formulieren of het afvangen van gebruikershandelingen.
 


Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhostingIn deze cursus wordt soms verwezen naar webhosting. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de cursus JavaScript & jQuery staat een studieduur van 4 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf399,00 euro

Bijzonderheden

Kies voor persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusTwee-in-een: volg de JavaScript cursus én jQuery cursus
Alle beginselen van JavaScript leren en aan de slag met jQuery? Deze cursus JavaScript geeft je alle nodige inzichten en praktische handvatten. Ga aan de slag met de inmiddels klassieke programmeertaal JavaScript en de uitbreiding jQuery.

Voeg dynamische functionaliteit aan websites toe en breid de gereedschapskist van je webtoolbox uit met een van de meest waardevolle vaardigheden om interactieve webpagina’s te ontwikkelen.

Ben je webontwikkelaar of webontwerper en beschik je over (enige) basiskennis van HTML en CSS? Prima. Vul je gereedschapskist met JavaScript en jQuery. Je leert de taal goed kennen en schrijft eenvoudige programma’s.
JavaScript leren: hoezo een hoge drempel?

Toegegeven, een JavaScript cursus heeft gevoelsmatig een hoge instapdrempel, maar daar is geen sprake van. Begin gewoon bij de basis. In de tweede helft van de cursus JavaScript ga je ook aan de slag met jQuery. jQuery leren is – net als bij JavaScript – gewoon een kwestie van zelf doen. Gaandeweg leer je de fijne kneepjes en begrijp je de systematische manier van denken en programmeren.


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


Jouw docentMijn naam is Amer; ik ben één van de docenten van deze opleiding. Ik ben tijdens mijn hbo-studie ICT & Media Design begonnen met lesgeven. Momenteel help ik volwassen leerlingen met de carrière switch naar ICT-gerelateerde beroepen en wetenschappen. Daarnaast heb ik enkele jaren als zelfstandige ontwerper gewerkt. Ik help je graag verder tijdens deze cursus!
Verhoog je marktwaarde met JavaScript


Wil je JavaScript leren en weten hoe je met jQuery meer dynamiek toevoegt aan websites? Je marktwaarde als webontwikkelaar verhogen en flexibeler websites ontwikkelen plus onderhouden? Leer programmeren met de JavaScript cursus (en daarin verwerkt) de cursus jQuery. Sla twee vliegen in een interactieve klap.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8eEd3 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren