Home » cursus Frans voor Beginners

Opleiding: cursus Frans voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Frans voor Beginners


Met Frans voor Beginners begin je bij de basis. Zo ontwikkel je niet alleen je woordenschat maar leer je ook meer over de uitspraak van deze taal, de grammatica en het gebruik van leestekens.


Tijdens Frans voor Beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • geografie van Frankrijk;
  • naar de prijs vragen;
  • grammatica;
  • in het postkantoor;
  • kennismaken met iemand;
  • boodschappen doen.
 


Video’s, geluidsfragmenten en interactieve WoordentrainingenAan de hand van video's en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Franse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen!


Door middel van oefenopgaven ontdek jij of je alles goed hebt begrepen. Heb je gekozen voor Frans voor Beginners mét hulp? Dan worden jouw opdrachten gecontroleerd door je persoonlijke huiswerkdocent.


Benieuwd of de Franse taal iets voor jou is? Schrijf je dan in voor de gratis proefles. Je krijgt dan een goede eerste indruk van de taal en de cursus.


 Frans voor Gevorderden of CombinatiecursusNaast Frans voor Beginners biedt NHA ook Frans voor Gevorderden, en een combinatie van beide cursussen aan. Weet jij nu al dat je ook Frans voor Gevorderden wilt volgen? Kies dan voor de combinatiecursus Frans voor Beginners en Gevorderden. Zo bespaar je tijd én geld.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur cursus Frans voor Beginners


De cursus Frans voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf179.10euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Frans docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusDe Franse taal leren?
Kies voor Frans voor Beginners van NHA!combinatiecursus Frans voor Beginners én Gevorderden.


Heb jij al wel kennis van deze taal, maar wil je je verder verdiepen? Dan is Frans voor Gevorderden de juiste keus.
 


Praktische cursus Frans voor BeginnersDe cursus Frans voor Beginners is praktisch van aard. Door middel van het EASY-LEARNING-SYSTEM leer je de taal zoals een kind zijn moedertaal leert. We focussen op een actieve manier op het taalgebruik, en minder op de grammatica. Natuurlijk leer je ook de basis van de grammatica, maar jij gaat vooral praktisch aan de slag. Hierdoor merk je sneller resultaat.


Van je woordenschat vergroten tot kennismaken met alledaagse situaties: Frans voor Beginners is praktisch van aard. Maar ook grammatica en uitspraak komen aan bod. Wil jij beginnen zonder enige kennis van het Frans, volg dan de beginnerscursus. Heb je al wel kennis van deze taal, kies dan voor de gevorderdencursus.


Bekijk hoe Lynn topsport combineert met de cursus van Frans van NHA.

Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
7cCcB Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren