Home » cursus NLP

Opleiding: cursus NLP

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma NLP
NLP is een vaardigheid die oefening vraagt. Deze NLP opleiding leert je de fijne kneepjes van de verschillende NLP-technieken. Het beste resultaat behaal je wanneer je deze technieken meermaals oefent én blijft oefenen, ook nadat je de cursus hebt afgerond.

 Tijdens deze opleiding leer je onder andere het volgende:

  • begrijpen wat mensen met NLP kunnen;
  • uitleggen hoe gedrag te maken heeft met je waarden;
  • aangeven welke metaprogramma's je helpen en welke je in de weg staan;
  • via beelden en geluiden jouw stemming verbeteren;
  • een goed gevoel zo verankeren dat je het altijd kunt oproepen;
  • fobieën wegwerken;
  • negatieve gedachten herkaderen, zodat je je beter voelt;
  • overtuigingen herkennen in dagelijkse gesprekken;
  • met jouw taalgebruik een belemmerende overtuiging aan de kaak stellen;
  • positief tegen jezelf en tegen anderen praten.

Krijg meer grip op je leven en op je directe omgevingVolg de NLP cursus en je ontdekt al snel dat je meer invloed hebt dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Je moet er alleen wel wat voor doen: een opleiding NLP is de beste start van je nieuwe invloedrijke leven waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt. Of waarbij je bewust afstand neemt van zaken die je remmen in je succes en het algeheel welbevinden in negatieve zin beïnvloeden. Volg de cursus NLP en je ontdekt wat het beste is.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De NLP cursus heeft een studieduur van 5 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf339,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursus

Meer succes, rust en invloed? Leer 'de taal van het brein' in de NLP opleiding

Hoe combineren mensen een succesvolle carrière met een sprankelend privéleven dat volledig in balans is? Goede vraag. Het antwoord krijg je tijdens de NLP cursus niet kant en klaar voorgeschoteld. Nee, voor het antwoord ga je zelf aan de slag met de theoretische én praktische kant van neurolinguïstisch programmeren (NLP).


De redenen om een NLP opleiding te volgen zijn talrijk. Enkele belangrijke uitgangspunten zijn: voel je vrijer in het dagelijks leven, kom tot rust, communiceer effectiever en leer het gedrag van anderen begrijpen zodat je daar beter op in kunt spelen.


Wees gerust, je hoeft niet in een zaaltje te zitten en daar allerlei enge gedragsexperimenten en rollenspellen met anderen uit te voeren. Integendeel, deze NLP opleiding is volledig ontwikkeld om in alle rust én in je eigen tempo de finesses van NLP onder de knie te krijgen.
Waarom een NLP opleiding?Van leiding geven, producten en diensten verkopen, hulpverlening tot werken aan persoonlijke groei: NLP is de sleutel om bewust beter te communiceren en op een positieve manier contact te krijgen met anderen. Je leert hoe je omgaat met emoties en wat de effecten zijn van jouw gedrag op het gedrag van anderen. En andersom.
Tijd voor een NLP cursusNLP helpt je direct op weg naar een vergroot zelfbewustzijn. Tijdens de NLP opleiding leer je hoe je met taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar valt best wel mee. Denk bijvoorbeeld niet aan het bed waarin je vanochtend wakker werd. Waar denk je aan? Juist.
Begin bij jezelf en help anderenSoms reageren mensen een beetje argwanend op anderen die zich verdiept hebben in NLP. De reden? Er is een hardnekkig vooroordeel dat NLP'ers zeer vaardig zijn in het beïnvloeden van anderen.


Alsof NLP-experts in staat zijn om mensen te manipuleren door gedachten te sturen… Nee, na de cursus NLP weet je wel beter. Je begint bij jezelf. Maak een betere versie van jezelf en pluk daar de vruchten van. Indirect heb je daarmee ook invloed op anderen. Dat is een positief aspect.
Zet NLP beroepsmatig in!Tijdens de NLP training leer je thuis de nuances van het neurolinguïstisch programmeren. De opgedane inzichten kun je vervolgens goed toepassen op je werk, bijvoorbeeld om relaties met collega's of klanten te verbeteren. 


Het principe van NLP is dat je de kwaliteiten van experts in een vakgebied bestudeert en de inzichten en daaruit voortkomende vaardigheden in kaart brengt. Vervolgens kun je leren hoe je de kwaliteiten zelf toepast.
Waarom NLP bij NHA?In slechts 5 maanden leer je hoe NLP werkt. En je hoeft de lessen niet klassikaal te volgen. De beproefde leermethode van NHA biedt je de mogelijkheid om de NLP cursus geheel zelfstandig af te ronden en aansluitend de theorie te testen in een examen. Zo krijg je het beste van twee werelden.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
25Fb7 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren