Home » cursus Wijzer met Geld

Opleiding: cursus Wijzer met Geld

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


In de cursus Wijzer met Geld komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • inkomsten;
  • rekenen met geld;
  • uitgaven;
  • geldboek;
  • geld tekort;
  • sparen;
  • financiële risico's;
  • grote gebeurtenissen.

Deze nieuwe cursus is nu een investering in tijd en geld, maar je haalt al snel veel voordeel uit de cursus. Met onze aanpak krijg je snel grip op jouw uitgaven en zul je deze overzichtelijk in beeld hebben. Je leert de juiste prioriteiten stellen en wordt wijzer met geld!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de cursus Wijzer Met Geld staat een studieduur van 4 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf189,00 euro

Bijzonderheden

Kies voor persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusLeer financiën onder controle houden: volg de cursus Wijzer met Geld


Het probleem met geld? Je kunt het maar een keer uitgeven. Kom je aan het eind van de maand steeds geld tekort en wil je daar verandering in brengen? Dan is de cursus Wijzer met Geld precies wat je zoekt. Of: nodig hebt.


Huur, energiekosten, kleding, verzekeringen: je hebt maandelijks nogal wat uitgaven. Hoe hou je de uitgaven in balans met de inkomsten? En waar moet je op letten als je geld gaat lenen of een hypotheek afsluit? Zijn er misschien subsidies of bijdragen waarvoor je in aanmerking komt? De cursus Wijzer met Geld biedt uitkomst en geeft antwoorden op je vragen.
Cursus Wijzer met Geld met duidelijke voorbeeldenHeb je moeite om door de financiële bomen het bos te zien? De cursus Wijzer met Geld helpt je om alles helder op een rijtje te krijgen.


Met duidelijke voorbeelden en herkenbare opgaven krijg je direct goed zicht op je financiële situatie en leer je hoe je met geld om moet gaan. 
Zo kom jij de dure decembermaand doorDe cursus Wijzer met Geld begint met kritisch kijken naar je inkomsten en uitgaven en het verbeteren van je rekenvaardigheden.


Je leert hoe je kunt (be)sparen en krijgt talloze praktische tips. Bijvoorbeeld hoe je de dure maand december doorkomt. Elke les sluit af met een opdracht. Zo leer je direct je financiële zaken aanpakken.


In de cursus krijg je belangrijke informatie over financiële onderwerpen als hypotheekvormen, beleggen en de valkuilen van geld lenen. Je leert hoe je goed financieel overzicht krijgt, planningen maakt en prioriteiten stelt.


Als je hier behoefte aan hebt, kan je persoonlijke docent je vertrouwelijk helpen met je eigen financiële zaken.
Leer omgaan met schuldenIn het tweede deel van de cursus komen verschillende bijzondere financiële situaties aan de orde. Wat kun je doen als je schulden hebt en hoe voorkom je herhaling? Hoe weet je of je in aanmerking komt voor subsidie of een gemeentelijke bijdrage? Het komt in de thuiscursus Wijzer met Geld allemaal aan bod.


De cursus kost geld, maar is ook een verstandige investering. Na afloop heb je weer grip op je uitgaven. Start nu met de cursus en word direct wijzer met geld.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
4fB5B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren