Home » opleiding Eigen Nagelstudio Starten

Opleiding: opleiding Eigen Nagelstudio Starten

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Eigen Nagelstudio Starten


Deze afwisselende opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:
Nagelstyling met acrylOnderwerpen: Manicure en French manicure, nagelstylingtechnieken, anatomie, nagelvoorbereiding, product- en materialenkennis, verwerkingstechniek, veiligheid & hygiëne, nagelversteviging, tips en tipverlenging, diagnose stelling, afwerking, nabehandeling, designnails (drie-dimensionaal).
Nagelstyling met gelOnderwerpen: UV-gelverstevigingen, UV-gelverlengingen, product- en materialenkennis, verwerkingstechniek, voorbereiding, afwerking, nabehandeling en nog veel meer.
NailartOnderwerpen: productgebruik, kleurenleer, stamping, animal prints, fantasie en abstract, one-stroke painting, holiday designs met glitter en strasstenen, prijsstelling en verkooptechniek.


Je leert het aanprijzen van Nail Art designs, het maken van reclame en het berekenen van de juiste prijs per behandeling.
Eigen bedrijf startenIn deze 10 lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij het starten en runnen van een eigen bedrijf. Zoals tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, marktonderzoek en ondernemingsplan. Ook wanneer je geen eigen bedrijf wilt starten, zijn dit onderwerpen die jouw kennis, inzicht en visie op het ondernemen vergroten.

Kortom, in deze unieke opleiding vind je informatie en tips die je in geen enkele andere opleiding vindt. We leren je jouw talent commercieel te benutten.


 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhostingMocht je voor, tijdens of na de opleiding een eigen bedrijf starten, dan hoort daar natuurlijk ook een website bij. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De opleiding Eigen Nagelstudio Starten duurt 18 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf889,00 euro

Bijzonderheden

Succesvol naar een eigen bedrijf,Gratis ondernemerscoach,Studeer in jouw eigen tempo

Algemene informatie over de cursusExpert worden in nagelstyling? Start je eigen nagelstudio


Houd je van mooie nagels en wil je mensen een goed gevoel geven met je manicurevaardigheden? Volg de cursus Eigen Nagelstudio Starten en begin voor jezelf. Na achttien maanden ben jij al in staat je eigen nagelstudio te starten.


In de opleiding Eigen Nagelstudio Starten leer je alles wat je moet weten om je eigen nagelstudio te beginnen en te runnen.


Zo leer je de handen en nagels van je klanten te verzorgen. Jouw klanten gaan blij en met mooi gelakte nagels die optimaal verzorgd zijn weer naar huis. En ze komen natuurlijk graag weer bij je terug.
 


Eigen nagelstudio starten: leer de kunst van nagelstyling

In de cursus Eigen Nagelstudio Starten ontwikkel en perfectioneer je verschillende nagelstylingstechnieken. Zo leer je alles over het aanbrengen van gel- en acrylnagels en leer je verschillende nail art technieken zoals stamping, blending, fading en shading. Ook verdiep je je in de anatomie van de nagel, veiligheid en hygiëne. 
Met deze cursus breng je de geleerde theorie direct in de praktijk. De opleiding is voorzien van heldere instructievideo's. Op deze manier leer je in hoog tempo en heb jij de verzorging en nagelstyling snel onder de knie. En je krijgt ook nog GRATIS meerdere pakketten met professioneel materiaal t.w.v. € 350, die aansluiten op de lessen.
 


Opleiding inclusief praktijkdagVan (French) manicure tot nagellaktechnieken, design nagels en nagelverlenging: in de cursus leer je alles wat er te leren is over nagels. 


Op de praktijkdag oefen je de verschillende technieken en pas je het geleerde direct toe op medecursisten. Dit natuurlijk onder begeleiding van een ervaren docent die de fijne kneepjes van het vak kent.
 


Eigen nagelstudio runnenTijdens de cursus Eigen Nagelstudio Starten leer je natuurlijk ook hoe je een nagelstudio start en succesvol runt. Na de opleiding Eigen Nagelstudio Starten beheers je het ondernemerschap en weet je wat er nodig is voor een succesvolle nagelstudio. Een studio die jij zelf runt!


Zet nu de eerste stap in de richting van je eigen studio voor nagelstyling. Kies voor de cursus Eigen Nagelstudio starten en open de deuren van jouw nagelstudio.


 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/cover_in10stappen_SDP.png? [klik hier voor het telefoonnummer]''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Df9bC Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren