Home » cursus Nail Art

Opleiding: cursus Nail Art

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Cursus Nail Art


De cursus Nail Art bestaat uit acht duidelijke lessen. Alle lessen bevatten een inleiding en heldere afbeeldingen. Vervolgens ga je zelf creatief aan de slag. Je werkt niet alleen met nagellak, maar ook met diverse andere materialen.


In de cursus Nail Art komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
Basis manicure en nagellaktechniekenHet reinigen van de nagels, het uitvoeren van een basis manicure en de verschillende materialen en het stellen van een diagnose van de nagelconditie.
Productgebruik en kleurenleerWijze van productgebruik, vermengen van primaire en secundaire kleuracrylverven en nagellakken, en technieken als blending, fading en shading.
StampingUitleg over het materiaalgebruik en de vele mogelijkheden van deze techniek.
Animal printsVele technieken komen hier samen, waaronder het creëren van een achtergrond, stempelen, sponzen, strepen en tekenen.
Fantasie en abstractHet maken van schetsen en kleurcombinaties, oefenen met verschillende materialen zoals penselen en sponsjes.
One-stroke paintingMaken van professionele designs, het gebruik van meerdere kleuren acrylverf op slechts één penseel.
Holiday designsAlle voorgaande technieken komen samen, in combinatie met glitter, strasstenen en folies, om voor elke gelegenheid en seizoen het juiste design te ontwerpen.
Prijsstelling en verkooptechniekWil je de opgedane kennis beroepsmatig inzetten, dan leren we je het aanprijzen van Nail Art designs, het maken van reclame en het berekenen van de juiste prijs per behandeling.

Start vandaag nog met de Nail Art cursus van NHA of bekijk de gratis proefles!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de cursus Nail Art staat een studieduur van 4 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf339,00 euro

Bijzonderheden

Met begeleiding van vakdocent,Incl. gratis materialenpakket,Leer in je eigen tempo

Algemene informatie over de cursusLeer alles over nagelversiering in de opleiding Nail Art


Bij een mooie outfit horen perfect verzorgde nagels. Bij speciale gelegenheden vallen prachtig versierde nagels meteen op. Zo maken jouw cliënten gegarandeerd een goede eerste indruk! Wil je leren hoe je nagels origineel en op een professionele manier versiert? Start dan vandaag nog met de cursus Nail Art!


Met de Nail Art cursus leer je hoe je natuurlijke nagels en kunstnagels versiert en decoreert. Aan het eind van deze cursus ben je specialist in het ontwerpen van originele patronen!
  


Creëer oneindig veel designsTijdens de Nail Art cursus ga je aan de slag met verschillende materialen. Je ontdekt de functie van de materialen en hoe je er verschillende technieken mee uitvoert. Je gaat creatief aan de slag met kleuren, achtergronden, accenten en afwerkingstechnieken. Door je te verdiepen in alle facetten van het vak zul jij straks oneindig veel designs maken!


Na het volgen van deze cursus Nail Art ben je bekend met het geven van een basismanicure en het lakken van nagels. De vele technieken die je in deze cursus leert, stellen jou in staat om elk gewenst ontwerp te realiseren. Zo vind je altijd een ontwerp dat bij je klanten past.


Naast de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om mooie en verzorgde nagels te creëren, word je in deze cursus ook ondersteund in het zakelijke aspect van het vak. Je leert de Nail Art-behandelingen verkopen en ontdekt hoe je prijzen bepaalt die passen bij de ontwerpen.


 


Inclusief professioneel materialenpakket!Het rijk geïllustreerde lesmateriaal bestaat uit heldere theorie, handige technieken en tal van praktische oefeningen. Dankzij het professionele materialenpakket t.w.v. € 40,- kun je direct aan de slag!


 


Nail Art cursus: breid je kennis uitDe cursus is bedoeld voor jou als jij de kneepjes van nagelversieringstechnieken wilt leren. Ben je werkzaam in een schoonheidssalon, nagelstudio, kapsalon, pedicuresalon of een andere zaak gericht op uiterlijke verzorging? Dan biedt de cursus Nail Art de perfecte aanvulling om jouw kennis binnen je huidige vakgebied uit te breiden.
 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
0178D Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren