Home » opleiding Visagie Branchediploma

Opleiding: opleiding Visagie Branchediploma

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Visagie Branchediploma


De visagie opleiding behandelt o.a. de volgende onderwerpen:

materiaal: je leert met welke materialen je het beste resultaat behaalt;[/li]
huidverzorging: een goed verzorgde huid draagt bij aan een mooi make-upresultaat. Wij leren jou welke verzorging hoort bij welk huidtype;[/li]
gezichtsanalyse: je leert verhoudingen en gezichtsvormen te herkennen, zodat je de mooie kenmerken in een gezicht kunt accentueren;[/li]
kleurenleer: inzicht in de mogelijkheden en effecten van kleur is essentieel. Wij leren jou dat;[/li]
haarverzorging en -styling: voor het complete plaatje is een passende styling van het kapsel een must;[/li]
styling: de juiste kleding en accessoires maken het plaatje compleet;[/li]
make-up: voor brildragenden, voor de oudere huid, voor de donkere huid, voor speciale thema's, voor de catwalk, voor fotografie, voor tv en film en voor theaterproducties;[/li]
bruidsmake-up: als allround visagist leer je voor elke gelegenheid de juiste snaar te raken;[/li]
modetrends en portfolio: maak foto's van jouw model zonder en met make-up voor jouw portfolio![/li]Door oefening in de praktijk ontwikkel je jouw technieken en jouw eigen stijl. Je hoeft voor deze opleiding geen stage te lopen! Wel is het voor de huiswerkopgaven van belang om modellen beschikbaar te hebben.
 


Inclusief vijf praktijkdagenNaast het theoriegedeelte bevat de Visagie opleiding vijf praktijkdagen, waar je in contact komt met medestudenten en breng je onder begeleiding van jouw vakdocente al het geleerde in praktijk.


Alle informatie over de praktijkdagen en over de materialen, die je zelf dient aan te schaffen, ontvang je tijdens de opleiding. De praktijkdagen worden op onze professionele locatie centraal in het land verzorgd.


Na succesvolle afronding ben je gediplomeerd visagist en gaat de wereld van glitter en glamour voor jou open!
 


Andere opleidingenVisagie Basiscursus
Wil je eerst middels een korte cursus kennis maken met dit vakgebied?
Kies dan voor de Visagie Basiscursus. Deze cursus is minder uitgebreid en bevat slechts één praktijkdag. Je studeert dan in zes maanden voor het officiële NHA-instituutsdiploma.

Basisvervolgcursus
Wanneer je de basiscursus met een NHA-diploma hebt afgerond en alsnog het branchediploma wilt behalen, dan kun je inschrijven voor de Basisvervolgcursus.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De Visagie opleiding duurt 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf749,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusMaak van je passie je werk: behaal het Visagie Branchediploma


Droom je van een carrière als visagiste? Wil je aan de slag bij een modellenbureau of een filmproducent? Of wil je als zelfstandig visagiste een onderneming starten? Dan is het Visagie Branchediploma een absolute must.


Duik in het prachtige beroep van visagiste: een wereld vol kleur, make-up en creativiteit. Het afwisselende en uitdagende vak biedt je tal van mogelijkheden.


Je kunt werken in een drogisterij, parfumerie, warenhuis of schoonheidssalon. Maar ook cosmeticamerken, fotografen, modellenbureaus, tv- en filmproducenten en theaters hebben visagistes in dienst. Liever zelfstandig ondernemer? Ook dat behoort tot de mogelijkheden na een visagie opleiding.
Stralende bruidsmake-upEen visagie-expert haalt het optimale uit ieder gezicht. Je kijkt naar huidtype en vorm van het gezicht en je kiest de juiste make-up voor de gelegenheid. Van een spectaculaire look voor een acteur in een film tot een stralende make-up voor een bruid en van een bescheiden stijl voor een zakelijke fotoshoot tot camouflagetechnieken voor iemand met huidproblemen.
Visagie opleiding mét praktijkdagen en gratis materialenpakket!Van materiaal tot huidverzorging, kleurenleer, styling en modetrends, de Visagie opleiding is veelzijdig. En om direct aan de slag te kunnen krijg je een gratis materialenpakket meegestuurd met jouw opleiding.


Onder begeleiding van een vakkundige docent breng je het geleerde in de praktijk tijdens vijf praktijkdagen.
Glitter en glamourDe opleiding Visagie opleiding leidt je op voor het landelijk erkende Branchediploma van het KWC (Kwaliteitscentrum Uiterlijke Verzorging). Met dit diploma kun je als gediplomeerd allround visagist aan de slag en gaat de wereld van glitter en glamour voor je open.


Kies voor een toekomst als visagist(e) en volg de Visagie opleiding voor het Branchediploma.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
664dC Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren