Home » opleiding Bedrijfskunde met Leiderschap

Opleiding: opleiding Bedrijfskunde met Leiderschap

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Bedrijfskunde met Leiderschap
Deze opleiding bestaat uit drie deelcursussen: Leiding geven, Bedrijfspsychologie en Middle Management.
Je haalt dus straks naast jouw officiële instituutsdiploma Bedrijfskunde met Leiderschap ook nog eens drie officiële diploma’s. Deze opleiding krijg je in twee delen toegezonden.Leiderschap en psychologie  • leiding geven;
  • bedrijfspsychologie.


Weten hoe je de kwaliteiten van medewerkers het beste benut? Je leert tijdens de opleiding Bedrijfskunde met Leiderschap alles over kwaliteiten herkennen en op de juiste manier inzetten. Aan het einde van deze module haal je het beste in mensen naar boven.Management  • algemene managementkennis;
  • middle management & bedrijfsvoering.


Een onderneming, dat is mensenwerk. Ontdek wat mensen motiveert in hun werk. Werken mensen wel op de juiste plek? Bij dit onderdeel van de opleiding leer je de werkende mens beter begrijpen en weet je hoe je gedrag positief beïnvloedt.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


12 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf819,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusLeiderschap kun je leren. Volg de opleiding Bedrijfskunde met Leiderschap op HBO-niveau
“Management is dingen goed doen; leiderschap is de goede dingen doen.” Wil jij ook vaker de juiste beslissingen op het juiste moment nemen? Schrijf je in voor de opleiding Bedrijfskunde met Leiderschap.
Wat maakt een leider een leider? Waarom weet de manager van een afdeling schijnbaar moeiteloos al zijn medewerkers mee te krijgen? Hoe komt het dat medewerkers van een multinational harder gingen werken toen hun leidinggevende een nieuwe regel introduceerde: 20 procent van je werktijd mag je helemaal naar eigen inzicht inrichten, al ga je pingpongen op het dak?
 


Leer leiding geven als manager

De opleiding Bedrijfskunde met Leiderschap speelt in op de groeiende vraag naar succesvolle managers met zowel brede algemene kennis als gerichte, specialistische kennis. Wil je leren leiding geven in de rol van manager, maar beschik je over onvoldoende basiskennis? Geen tijd om stage te lopen? Schrijf je in voor de opleiding Bedrijfskunde met Leiderschap.
Gedurende twaalf maanden maak je kennis met bedrijfskunde. Je leert alles over bedrijfskunde en hoe je tijdens het leiding geven bewust rekening houdt met de (culturele) verschillen van mensen. Ook krijg je inzicht in de psychologie van mens en organisatie.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
3eB33 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren