Home » cursus Taarten Maken

Opleiding: cursus Taarten Maken

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusProgramma Taarten Maken


Tijdens de cursus Taarten Maken leer je stapsgewijs hoe je een taart bakt. De cursus bestaat uit vier delen:
Theorie van taarten makenVoordat je aan de slag gaat, maak je uitgebreid kennis met de materialen en ingrediënten waar je mee werkt.
Bakken, vullen, afstrijken en bekledenIn de volgende drie lessen ga je aan de slag met bakken, vullen, afstrijken en bekleden van een taart.
Taarten decorerenJe leert omgaan met een spuitzak. Ook leer je decoraties maken van suikerdeeg. Speciale aandacht is er voor het maken van bloemen van suikerdeeg en het decoratiemateriaal chocolade.
Speciale taarten en overige cakelekkernijenEen simpele ronde taart? Er zijn veel meer taartvarianten. Je werkt tijdens de cursus met afwijkende vormen, met meerdere lagen en/of met andere ingrediënten. Ook maak je kennis met cupcakes en andere caketraktaties, zoals cakepops.
Gratis materialenpakketEr zijn verschillende materialen waar je mee aan de slag gaat. NHA heeft voor jou een GRATIS startpakket samengesteld met materialen die je kunt gebruiken bij het maken en decoreren van taarten en cupcakes.


 

 


 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduurDe cursus Taarten Maken duurt 6 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf419,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusHeel Holland Bakt. Jij binnenkort ook? Volg de cursus Taarten Maken


Deelnemers klaar? Bakken maar! Van beginner tot meesterbakker die de lekkerste taarten bakt: in deze cursus Taarten Maken leer je alle geheimen van zelf een heerlijke taart maken. Een taart die een lust voor het oog en de maag is. Die goed smaakt en geweldig gedecoreerd is.


Taarten maken, je kunt het echt leren! In twaalf lessen leer je tijdens de cursus zowel de basis van een goede taart bakken als de achterliggende theorie en bijbehorende vaardigheden. Zo combineer je praktische technieken met voldoende achtergrondkennis van taarten maken.
 


500 taartdecoratiesBij de cursus Taarten Maken ontvang je ook een 280 pagina’s tellend boek over het decoreren van taarten en cupcakes voor feesten en gelegenheden. Hier kun je tijdens de cursus inspirerende ideeën uit opdoen. Het lesmateriaal verwijst ook regelmatig naar creaties in het boek.


Ook krijg je bij de cursus een gratis materialenpakket. Zo kun je direct aan de slag! 
 


Beginner?Begin bij de basis. Taarten bakken betekent beslissingen nemen. Tijdens de cursus Taarten Maken (voor beginners) krijg je alle benodigde informatie over materialen, ingrediënten en technieken.


Tijdens de cursus Taarten Maken krijg je ook antwoord op vragen als:

  • Welk basisrecept gebruik ik?
  • Welke materialen schaf ik aan?
  • Maak ik een taart met lagen?
  • Welk spuitmondje kies ik?
  • …en tal van andere vragen.
Je kunt snel aan de slag en je bakt al snel een eerste taart. Ook als je nog nooit eerder een taart hebt gebakken. Ideaal voor beginnende taartenbakkers, maar ook met voldoende uitdaging voor ervaren bakkers.Heel Holland Bakt? 
Volg de cursus Taarten Maken en voor je het weet sta je zij aan zij met andere meesterbakkers taarten te bakken bij Heel Holland Bakt. Of je laat alleen familie en vrienden genieten van je taartbakkunsten. 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
56B18 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren