Home » cursus Photoshop

Opleiding: cursus Photoshop

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Photoshop


Tijdens de cursus Photoshop komen diverse onderwerpen aan bod. Zo ga je onder meer aan de slag met de onderstaande thema’s:


 


GereedschappenOm aan de slag te kunnen met Photoshop moet je natuurlijk overweg kunnen met de gereedschappen. Je maakt tijdens de cursus Photoshop kennis met de gereedschapskist en leert welke gereedschappen vaak worden gebruikt.


 


SelectiesIn Photoshop krijg je regelmatig te maken met selecties. Je leert dan ook hoe je een gebied kunt afbakenen, welke selectietools er zijn, hoe je een snelle selectie maakt enzovoorts.


 


MaskersEen gedeelte in een afbeelding afdekken en beschermen, doe je met behulp van maskers. Je gaat onder andere aan de slag met laagmaskers, snelmaskers, knipmaskers en vectormaskers.
FiltersFotoprojecten op een creatieve manier bewerken kan met behulp van filters, kleuraanpassingen enzovoorts. Ook het opslaan van afbeeldingen kan op diverse manieren. Al deze onderwerpen en meer komen aan bod tijdens de cursus Photoshop.


 


Laat je creativiteit de vrije loopDaarnaast passeren onderwerpen zoals het maken van GIF-bestanden, illustraties maken, werken met lagen, advertenties voor web en drukwerk, hulpmiddelen en persoonlijke instellingen in Photoshop CC de revue tijdens de Photoshop cursus.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur opleiding Photoshop


Voor de opleiding Photoshop staat een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf269.10euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusVolg de cursus Photoshop van NHA en leer werken met Adobe Photoshop CC


Grafische ontwerpen maken, composities creëren, afbeeldingen bewerken en animaties maken, al deze bewerkingen zijn mogelijk in Photoshop CC. Laat je creativiteit de vrije loop en leer alle ins en outs van dit artistieke programma met de cursus Photoshop!


Een afbeelding bijsnijden en voorzien van een logo voor een socialmediabericht of een foto retoucheren die je net hebt geschoten? Tijdens de cursus leer je al deze zaken én meer. Je legt een solide basis met de kennis die je opdoet tijdens de cursus Photoshop vanuit thuis.
Van het bewerken van kleuren tot het maken van GIF-bestandenHet fotobewerkingsprogramma Photoshop bevat ontzettend veel toepassingen en functies. Tijdens de cursus ga je praktisch aan de slag met de vele mogelijkheden. Onderwerpen zoals het toepassen van filters en maskers, het bewerken van kleuren, het maken van GIF-bestanden en nog veel meer komen uitgebreid aan bod.


Met behulp van de vele voorbeelden wordt de theorie meteen vertaald naar de praktijk. Je leert de theorie dus meteen toepassen. Gedurende de Photoshop cursus word je stap voor stap wegwijs gemaakt in het programma. Je zult merken dat je steeds handiger wordt in het gebruik van alle technieken. Ook weet je steeds beter welke gereedschappen je moet gebruiken.
 


cursus Gimp fotobewerking van NHA.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
7eC24 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren