Home » cursus Soft Skills

Opleiding: cursus Soft Skills

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma Soft Skills


Tijdens de Soft Skills training komen diverse onderwerpen aan bod. Je gaat aan de slag met eigenaarschap, communicatievaardigheden, gezonde relaties onderhouden, focus aanbrengen, doorzettingsvermogen enzovoorts.


 


Het studieprogramma is opgebouwd uit vier modules:

  • Ik – Zelfkennis;
  • Ik en de ander – Samenwerking;
  • Ik en mijn omgeving – Beter communiceren;
  • Normatief – Etiquette.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur opleiding Soft Skills


Voor de opleiding Soft Skills staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf389,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursus



Soft Skills training: Stop met stilstaan en ontwikkel jezelf


Wil jij je onderscheiden op de arbeidsmarkt of wil je jouw soft skills ontwikkelen ten behoeve van jouw werk- en privéleven? Dan is de NHA Soft Skills training de thuisstudie die je zoekt. Soft skills zijn namelijk dé vaardigheden van de 21e eeuw.




Soft skills worden steeds belangrijker



De NHA Soft Skills training als thuisstudie kan door iedereen worden gevolgd. Wanneer je actief bent op de arbeidsmarkt gebruik je namelijk voortdurend je soft skills. Soft skills omvatten onder andere jouw vermogen om met anderen, jezelf en je werk om te gaan.


In het bedrijfsleven komt de aandacht naast hard skills ook steeds meer op soft skills te liggen. Jouw soft skills bepalen of jij wel of niet de juiste match bent met een bedrijf. Ben jij bijvoorbeeld een perfectionist, teamplayer, behulpzaam of een echte optimist? Al deze varianten van people skills bepalen hoe jij als werknemer functioneert.


Soft skills kunnen het verschil maken tijdens een sollicitatie en kunnen de doorslaggevende factor zijn bij het krijgen van een promotie.




Persoonlijke ontwikkeling en doelen bereiken



Tijdens de Soft Skills training/cursus ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van je persoonlijke doelen. Je krijgt praktische handvatten aangereikt die je meteen kunt toepassen in het dagelijks leven.


De opdrachten in de cursus zorgen ervoor dat je met jouw soft skills aan de slag gaat. Het is een proces wat zowel op bewust als op onbewust niveau plaatsvindt, maar wat zeker is: het levert verandering op in je gedrag.
 


Zorg voor groei met een Soft Skills training



Het ontwikkelen van je eigen soft skills maakt je een mooier mens, zowel zakelijk als privé. Het is van belang om je soft skills te blijven ontwikkelen, om te kunnen groeien, wijzer te worden en vol energie en zelfvertrouwen in het leven te staan.




Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
7d5fF Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren