Home » cursus Wimperextensions

Opleiding: cursus Wimperextensions

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusProgramma Wimperextensions cursus


Tijdens de Wimperextensions cursus maak je in 8 zeer uitgebreide lessen kennis met alle facetten van het plaatsen van wimperextensions. De volgende onderwerpen komen aan bod:
Wimper- en ooganalyseJe gaat dieper in op de groeicyclus van de wimper, de vorm van het oog, oogaandoeningen en allergieën. Je legt hiermee een goede theoretische basis voor de rest van de cursus Wimperextensions.
MarketingHoe bereik je je potentiële klanten? Welke reclamemogelijkheden zijn er? Hoe bereken je welke prijzen je moet hanteren om aan het einde van de maand een leuk salaris over te houden? In de Wimperextensions cursus leer je hoe je van jouw bedrijf een succes maakt.
Werkplek & HygiëneWelke materialen heb je nodig voor het plaatsen van one-by-one wimperextensions? Hoe dient je salon ingericht te zijn? Welke hygiënemaatregelen dien je te nemen?
Verlengen van de wimpersWelke soorten en materialen kunstwimpers zijn er, en wat zijn de voor- en nadelen? Wat is de ideale dikte en krulsterkte? In de cursus krijg je alle inzichten die je nodig hebt om jouw klanten het perfecte advies te geven.
Wimpers plaatsen op een oefenhoofdJe start in deze Wimperextensions cursus met het plaatsen van one-by-one wimperextensions op het oefenhoofd. Stap voor stap bevestig je je eerste kunstwimpers, met video’s als ondersteunend lesmateriaal.
Wimpers plaatsen op een echt modelNu ga je aan de slag met de wimpers van een echt model. Stap voor stap leer je een mooie, open blik creëren met one-by-one wimperextensions.
RefillJe leert in de cursus Wimperextensions one-by-one ook hoe je na twee á drie weken je klanten kunt voorzien van een refill. Ook leer je om de oorzaak te achterhalen als er te veel extensions zijn uitgevallen in die periode. Ook het op de juiste wijze verwijderen van extensions komt aan bod.
Nazorg en FAQsJe leert alles over de nazorg van wimperextensions, de combinatie met mascara en andere make-up, en je leert de antwoorden op vragen die klanten jou kunnen stellen.
Opleiding met videolessenDe Wimperextensions cursus is zeer praktisch ingestoken en is voorzien van handige instructievideo's. In deze video's worden alle stappen van het plaatsen van wimperextensions duidelijk uitgelicht. Hierdoor krijg jij de techniek makkelijker onder de knie.


 


Combinatiecursus Wimperextensions + VisagieMet de combinatiecursus Wimperextensions + Visagie ga je niet alleen aan de slag met bovenstaande onderwerpen, maar leer je ook meer over de volgende onderdelen van visagie:

 • Benodigdheden
 • Huidverzorging
 • Gezichtsanalyse
 • Kleurenleer
 • De basis
 • Vorm
 • Wenkbrauwen
 • De ogen
 • De lippen
 • Dagmake-up
 • Avondmake-up en galamake-up
 • Haarverzorging & haarstyling

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De studieduur voor de Wimperextensions cursus is 4 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 


Wimperlifting + WimperextensionsDe studieduur voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions is 7 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. 
 


Wimperextensions + VisagieDe studieduur voor de combinatiecursus  Wimperextensions + Visagie is 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. 


 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf439,00 euro

Bijzonderheden

Met begeleiding van vakdocent,Incl. gratis materialenpakket,Met instructievideo's

Algemene informatie over de cursusCreëer mooie volle wimpers met de Wimperextensions cursus


Mooie en lange wimpers zonder mascara? Dat is mogelijk met wimperextensions. Wil jij graag leren hoe je wimperextensions plaatst en zou je hier je eigen bedrijf in willen starten? Dan is de Wimperextensions cursus echt iets voor jou. Speel met lengte, krul en vorm, en geef je toekomstige klanten de mooiste open blik die ze zich maar kunnen wensen.


Welke soort kunstwimpers passen het beste bij jouw klant? Welke dikte, lengte en krulsterke raad jij aan? Hoe zorg je voor een zo natuurlijk mogelijk effect? Je leert het allemaal onder begeleiding van een vakdocent in deze zeer complete cursus Wimperextensions (one-by-one methode) van NHA.   

Benieuwd of deze Wimperextensions cursus iets voor jou is?
Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles
Leer de one-by-one techniekIn onze Wimperextension cursus leer je de one-by-one wimperextensions techniek. Deze techniek houdt in dat je één extension op één wimperhaar plaatst. Omdat je de natuurlijke wimpers zo min mogelijk wilt belasten bereken je welke dikte, lengte en krulsterkte het beste bij jouw klant past. 


De cursus Wimperextensions one-by-one is zeer praktijkgericht en bevat handige instructievideo's waarin de technieken worden uitgelegd en gedemonstreerd. Uiteraard start je met de nodige theorie, maar je gaat al snel aan de slag met een oefenhoofd dat je bij de cursus krijgt meegeleverd.


Ook de andere materialen die je nodig hebt om de theorie in de praktijk te brenge krijg jij meegeleverd in een GRATIS materialenpakket t.w.v. € 150,-. Uiteindelijk ga je ook werken met een model.
Wat kun je na de Wimperextensions cursus?Na het volgen van de cursus Wimperextensions kun je aan de hand van de oogvorm, de staat van de natuurlijke wimpers en de wensen van je klant een advies op maat geven. Vervolgens kun jij op professionele wijze one-by-one wimperextensions plaatsen. Het resultaat? Een prachtige open blik met mooie, volle, gekrulde wimpers.


Nadat je de Wimperextensions cursus hebt afgerond kun jij  aan de slag als echte expert op het gebied van wimperextensions of je eigen wimperzaak starten.


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


Jouw docentMijn naam is Manon; ik ben één van de docenten van deze cursus. Een aantal jaar geleden ben ik voor mijzelf begonnen in de beautybranche. Ik ben er elke dag mee bezig, geef geregeld cursussen en heb daarnaast lesmateriaal ontwikkeld. Ik help je graag verder tijdens deze cursus!
Start jij je eigen business?
Deze Wimperextension cursus is geschikt voor iedereen die graag wimperextensions wil leren plaatsen. Je hoeft geen enkele voorkennis te hebben om deze cursus te volgen. Je begint namelijk bij de absolute basis.

Bekijk ook de video over onze cursus Wimperextensions: 
Volg de cursus Wimperextensions + Wimperlifting
Wil je niet alleen leren hoe je wimperextensions zet, maar hoe je wimpers op een natuurlijke wijze krult door middel van wimperlifting? Kies dan voor de combinatiecursus Wimperextensions + Wimperlifting. Op die manier leer je niet alleen twee keer zoveel maar bespaar je ook geld!
 


Combinatiecursus Wimperextensions + VisagieBen je graag met make-up bezig? De juiste make-up kan iemands zelfvertrouwen een aanzienlijke oppepper geven en iemand doen stralen. Met de extra voordelige combinatiecursus Wimperextensions+ Visagie leer jij hoe je mooie en lage wimpers creëert en hoe je de sterke gezichtskenmerken benadrukt met make-up. Zo haal je het optimale uit ieders gezicht.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
86D61 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren