Home » cursus Office 365 voor Windows

Opleiding: cursus Office 365 voor Windows

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Office 365


De cursus Office 365 start met een kennismaking met alle programma’s. Daarna ga je in een aantal lessen in op specifieke taken.

Zo ga je in Word aan de slag met het typen en opslaan van content. Tevens leer je over alinea’s, tabs en kolommen, en ga je aan de slag met tabellen en afbeeldingen.


Daarna leer je ontwerpen in het programma Publisher. Hierin kun je namelijk documenten (zoals posters en folders) opmaken voor drukwerk.


Vervolgens ga je aan de slag met het veelzijdige programma Excel. Je start met de basis maar gaat al snel richting de rekenkundige formules, celverwijzingen en andere formules. Ook leer je grafieken opmaken en aanpassen.


Dan is Access aan de beurt. Je leert gegevens importeren, filteren, sorteren en rapporteren in dit database programma. Daarmee maken we weer een bruggetje terug naar Excel, want deze programma’s kun je gecombineerd gebruiken. Zo bouw je databases in Access en beheer je deze vervolgens in Excel. Je leert de databasegegevens importeren, sorteren en er draaitabellen van maken.


Daarna leer je in het programma Office 365 PowerPoint presentaties maken in diverse thema’s en stijlen.


Tenslotte maak je kennis met agendabeheer & mail via Outlook, notities maken & delen via OneNote en optimaal samenwerken via Teams.

Let op: in de Office 365 cursus voor Mac komen Publisher en Access niet aan bod.
Casus, theorie-examen en praktijkexamenAls afsluiting van de cursus Office 365 krijg je een casus. Hierin worden alle onderdelen van de cursus in één eindopdracht toegepast. Vervolgens kun je het NHA instituutsdiploma halen door een theorie- en praktijkexamen af te leggen. 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur Office 365


De studieduur voor de cursus Office 365 is 5 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. 

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Kies voor persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusLeer alles over het Office-pakket in één cursus!


In het bedrijfsleven wordt veel gewerkt met het Microsoft Office pakket. Uitnodigingen maken, teksten en brieven schrijven, facturen opstellen, e-mailen en méér. Programma’s als Word, Excel en Outlook maken het werken gemakkelijker, mits je er goed mee kunt omgaan. Kies daarom voor de cursus Office 365 van NHA.


Office 365 is een abonnementsservice waarmee je altijd toegang hebt tot de meest recente versie van de software. In de cursus Office 365 leer je dan ook werken in de laatste versie van de volgende programma’s:

  • Word (tekstverwerken)
  • Publisher (opmaak)
  • Excel (spreadsheets)
  • Access (database)
  • PowerPoint (presentaties)
  • Outlook (e-mail & agenda)
  • OneNote (notities)
  • OneDrive (online opslag)
  • Teams (samenwerken)
 


Een praktische cursusDe cursus is zeer praktisch opgezet. Je maakt kennis met alle programma’s, maar leert er ook écht in werken. Nadat je de cursus hebt afgerond, zul je zien dat je veel gemakkelijker en sneller met deze software kunt werken.


 


Voor wie geschikt?Werk je met Office 365 en wil je méér uit de programma’s halen? Of wil je juist kennismaken met Office 365 en vanaf de basis alle functies ontdekken die het pakket te bieden heeft? Dan kun je met deze cursus aan de slag. Een uitgebreide kennis van office 365 staat daarnaast altijd goed op je CV.


Je kunt ook de reguliere cursus Office volgen, of, als je slechts interesse hebt in één specifiek programma, de complete Excel cursus of Word cursus.


 


Cursus Office 365 mét videolessenIn de cursus Office 365 wordt ook gebruik gemaakt van videolessen. Zo kun je de uitwerkingen van oefenopgaven in videovorm bekijken en kun je precies zien hoe je een opdracht had moeten maken. Zo studeer je dus nóg gemakkelijker.
Office 365 volgen op Windows of Mac?De cursus Office 365 van NHA kan gevolgd worden voor Windows of Mac. Kies op het tabblad 'lesgeld' welke variant van de cursus je wilt volgen.


Om de cursus Office 365 goed te kunnen volgen, is het van belang dat je over een computer beschikt waarop het Microsoft Office 365 pakket geïnstalleerd is. Via Microsoft is het mogelijk om tijdelijk een gratis proefversie van de software te downloaden. 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C3499 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren