Home » cursus Duits voor Gevorderden

Opleiding: cursus Duits voor Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Duits voor Gevorderden


NHA biedt je de mogelijkheid om jouw Duits op effectieve wijze verder te ontwikkelen. Het studieprogramma van Duits voor Gevorderden is opgebouwd met het EASY-LEARNING-SYSTEM als basis. Dit unieke systeem zorgt ervoor dat je de taal eenvoudig en op een efficiënte manier eigen kunt maken.


Tevens wordt er in elke les aandacht besteed aan het vergroten van je woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je zal zijn.


Tijdens de cursus Duits voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • op de camping;
  • in het hotel;
  • grammatica;
  • het openbaar vervoer;
  • de stad Berlijn;
  • carnaval in Keulen.
 


Cursus Duits voor Beginners of Duits CompleetBehalve gevorderd Duits biedt NHA ook de cursus Duits voor Beginners aan. Tevens kun je kiezen voor Duits Compleet. Deze bestaat uit de beginners- en gevorderden cursus samen en is extra voordelig te bestellen.


Tip: Wanneer je twijfelt of je kennis van Duits voldoende is voor de gevorderden cursus, speel dan op safe en kies de complete cursus Duits.


 


Video’s, geluidsfragmenten en interactieve WoordentrainingenAan de hand van video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Duitse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Ga uit van een studieduur van ongeveer 12 maanden wanneer je in het gemiddelde tempo van 4 uur per week studeert. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen, jij bepaalt het tempo. Uiteraard verkort dit de studieduur.

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Duits docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusDuits voor Gevorderden leren? Kies voor een praktische NHA cursus!


Duits voor Beginners al gevolgd? Dan ben je optimaal voorbereid en kun je een verkorte versie van Duits voor gevorderden volgen. Neem contact op met de klantenservice om dit te regelen.


Je kunt overigens ook de complete cursus Duits leren kiezen, dus zowel de beginners- als de gevorderdenmodule samen. De keuze is geheel aan jou.
Leer Duits, boost je CV Een goede beheersing van de Duitse taal is niet alleen een praktische vaardigheid die je hele leven van pas zal komen. Het is ook een excellente toevoeging op je CV.


Omdat Duitsland en Nederland belangrijke handelspartners zijn, hebben veel bedrijven baat bij vloeiend Duits sprekende medewerkers. Door deze cursus te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden

Jouw docentMijn naam is Ton Boeijen. Na een leerzame, vierjarige opleiding ben ik in het bezit van een lerarenbevoegdheid voor meerdere vakken, waaronder Duits. Inmiddels ben ik al vele jaren actief als Duits docent. Ik help je graag verder tijdens deze cursus!Perfectioneer je talenkennis
De gevorderdencursus zet in op het verbeteren van je luister-, lees- en spreekvaardigheid met praktische oefeningen. Je krijgt in de lesstof te maken met situaties die in het echte leven voorkomen, waardoor je optimaal wordt voorbereid op de praktijk. Met elke les breid je je woordenschat verder uit. Al doende verbreed je drastisch jouw kennis van de Duitse taal - op een gestructureerde en heldere manier.


De cursus Duits voor Gevorderden maakt gebruik van diverse leermethodes, waaronder video's en geluidsfragmenten. Deze geluidsbestanden zijn ingesproken door native speakers, oftewel mensen met Duits als moedertaal. Dit zorgt ervoor dat je je uitspraak perfect kunt oefenen.


Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken het leren van deze taal nog gemakkelijker.
Voor wie geschikt?Duits voor Gevorderden is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het uitbreiden van zijn of haar kennis van de Duitse taal, en al beschikt over een basisniveau.


Ook is de cursus zeer geschikt voor mensen die al redelijk tot goed Duits spreken en graag hun kennis willen opfrissen. Het is prettig om weer alle regels en naamvallen op een gestructureerde wijze geleerd te krijgen.
Duits voor Gevorderden gratis proberenVoor deze gevorderdencursus is een basiskennis van de Duitse taal vereist. Weet je niet zeker of jouw niveau voldoet? Geen zorgen, want je kunt Duits voor Gevorderden gratis proberen! Je kunt een gratis proefles aanvragen en kijken of het niveau aansluit.


Ben je nog steeds niet zeker of Duits voor Gevorderden iets voor je is? Je kunt de complete cursus bestellen en 15 dagen gratis proberen. Bevalt de cursus niet, dan kun je deze binnen 15 dagen terugsturen.
Behaal een internationaal erkend Goethe diplomaDe cursus Duits voor Gevorderden is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader) niveau B1. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Goethe Duits examen. Zo kun je het wereldwijd erkende diploma behalen, het Goethe-Zertifikat Deutsch.


Het Goethe examen wordt doorlopend afgenomen in Amsterdam en Rotterdam. Deelnemen aan dit examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
725a3 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren