Home » cursus Duits voor Beginners

Opleiding: cursus Duits voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Duits voor Beginners


Tijdens de cursus Duits voor Beginners ga je aan de slag met praktische situaties. Denk aan:

  • jezelf voorstellen
  • verkeer & reizen
  • het postkantoor
  • het weer
  • in winkels
  • eten & drinken
  • en andere korte dagelijkse gesprekken.
Je krijgt complete voorbeeldgesprekjes en woordenlijsten met gerelateerde woorden.
Video’s, geluidsfragmenten en interactieve WoordentrainingenAan de hand van video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Duitse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen!


Om er zeker van te zijn dat je je uitspraak goed onder de knie hebt, zul je sommige opdrachten moeten inspreken. Het geluidsbestand stuur je vervolgens naar je docent die je uitspraak beoordeelt (indien je hebt gekozen voor Duits voor Beginners mét hulp). Nadat je het gehele programma hebt doorlopen, heb je een gedegen basis van de Duitse taal.


Benieuwd of de cursus iets voor je is? Je kunt nu Duits voor Beginners gratis online proberen! Vraag een vrijblijvende proefles aan en krijg toegang tot de digitale leeromgeving Plaza. Dan weet je precies hoe het studeren in zijn werk gaat en of het bij je past.
Cursus Duits voor gevorderden of Duits CompleetBehalve de cursus Duits voor Beginners biedt NHA ook Duits voor gevorderden aan. Weet je zeker dat je zowel de beginners- als gevorderden cursus wilt doen? Kies dan meteen voor de complete Cursus Duits leren, welke bestaat uit beginners + gevorderden samen, en geniet van extra voordeel.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De opleiding Duits voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf179.10euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Duits docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusDuits leren voor beginners: een praktische cursus


een gratis proefles. Liever een complete cursus Duits volgen, dus de module voor beginners én gevorderden samen? Dat kan ook. Tenslotte is alleen Duits voor Gevorderden ook een mogelijkheid. Kortom: er is een cursus voor élk niveau.
Voor wie geschikt?Duits leren voor beginners is bijzonder geschikt voor mensen die nauwelijks of geen Duits spreken, en vanuit persoonlijke of zakelijke beweegredenen de Duitse taal eigen willen maken. Wanneer je naar Duitsland of andere Duitstalige landen reist voor werk of plezier, is deze cursus sowieso goed.


Maar ook wanneer je thuis en op je werk met Duitse mensen te maken krijgt, bijvoorbeeld in de horeca of als accountmanager bij een internationale onderneming, is Duits voor Beginners een goede aanvulling op je CV.
Leer Duits met ons interactieve lesmateriaalBehalve het uitbreiden van je woordenschat is grammatica ook een onderdeel dat in de cursus aan bod komt. Zo ga je stap voor stap op een praktische manier aan de slag met naamvallen. Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken het leren van deze taal nog gemakkelijker.


De combinatie tussen praktische spreek- en luisteropdrachten, woordschat en grammatica maakt dat je al na enkele lessen een eenvoudig gesprekje kunt voeren en al Duitse tijdschriften of boeken (gedeeltelijk) kunt lezen.
Duits leren voor beginnersDe Duits cursus van NHA is zeer praktisch ingericht. We maken gebruik van het EASY-LEARNING-SYSTEM waarmee je op een zeer gestructureerde en effectieve manier te werk gaat. De focus ligt met name op uitspraak, woordenschat en daadwerkelijk praktisch taalgebruik.


Er wordt gebruik gemaakt van actuele onderwerpen en situaties waar je in het dagelijks leven ook te maken krijgt. Dit zorgt ervoor dat de cursus Duits voor Beginners eenvoudig te volgen én toe te passen is.
Behaal het internationaal erkende Goethe diplomaDe cursus Duits voor Beginners is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader) niveau A2. NHA biedt ook een cursus Duits voor Gevorderden die is ontwikkeld op ERK niveau B1. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Goethe Duits examen. Zo kun je het wereldwijd erkende diploma behalen, het Goethe-Zertifikat Deutsch.


Het Goethe examen wordt doorlopend afgenomen in Amsterdam en Rotterdam. Deelnemen aan dit examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E8C10 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren