Home » cursus DJ Muziekproducer Worden

Opleiding: cursus DJ Muziekproducer Worden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Muziekproducer & DJ cursus


Tijdens de Muziekproducer & DJ opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Kennismaking met MAGIX Music Maker Plus;
  • Een muziekproductie maken;
  • Beatmatchen;
  • Een muziekcollectie opbouwen;
  • Een DJ-optreden opzetten;
  • Eigen muziekproducten in de markt zetten.
 
DJ worden doe je niet alleen op basis van theorie. Daarom is deze cursus DJ & Muziekproducer theoretisch én praktisch ingestoken. Je brengt het geleerde dus meteen in de praktijk, onder andere door het maken en afmixen van een nummer.


 


Cursus DJ: inclusief videolessenDiverse lessen uit de DJ cursus zijn voorzien van videomateriaal. Deze videolessen laten je precies zien hoe je het softwareprogramma gebruikt. Duidelijker en gemakkelijker dan ooit!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur DJ & Muziekproducer worden


De NHA opleiding DJ & Muziekproducer Worden duurt 6 maanden wanneer je op een gemiddeld tempo studeert. Uiteindelijk bepaal je zelf jouw eigen tempo, dus je kunt ook minder lessen per maand bestuderen. Dit heeft dan uiteraard invloed op de algehele studieduur.

Vragen?Bel ons: e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief MAGIX Music Maker Plus,Studeer in jouw eigen tempo,Inclusief persoonlijke begeleiding

Algemene informatie over de cursusDJ worden? Bereid je optimaal voor met de Muziekproducer & DJ cursus!Wil jij DJ worden en droom je ervan om op een podium zowel populaire liedjes als jouw eigen nummers te draaien? Wil jij aan de slag als muziekproducer zodat je je creativiteit kwijt kunt in zelfgemaakte tracks? In de cursus DJ & Muziekproducer Worden leer je dit allemaal. Misschien ben jij wel de volgende Martin Garrix!


Als jij ervan droomt om carrière te maken als DJ, dan ben je bij NHA aan het juiste adres. Met onze DJ opleiding bereid jij je namelijk optimaal voor op alle facetten van het producen.


 


Met een opleiding DJ of muziekproducer wordenHet begint natuurlijk allemaal met het maken van een track. Je voegt de verschillende onderdelen van het nummer toe, zoals een melodie, bas en eventuele effecten en extra instrumenten. Daarna wordt de track afgemixt. Dit doe je allemaal in het muziekprogramma MAGIX Music Maker Plus. Tijdens de cursus DJ & Muziekproducer Worden word je wegwijs gemaakt in deze software. Ook ga je aan de slag met het programma Rekordbox, waarmee je jouw eigen DJ set leert samenstellen.


Wil je succes behalen met je zelfgemaakte nummer? Dan zul je het ook goed in de markt moeten zetten. De DJ & Muziekproducer opleiding neemt jou mee in het hele proces om je track onder de aandacht te brengen. Krijg jij jouw track op Spotify of misschien zelfs op de radio?


 


Volg een praktische cursus DJIn de opleiding DJ ga je aan de slag met duidelijke lesstof die jou opleidt tot DJ en muziekproducer. Tijdens de opleiding kun je je composities laten beoordelen door een professionele DJ.


Je leert niet alleen de theorie over hoe je een track maakt, maar je gaat het ook daadwerkelijk in de praktijk toepassen. De hele DJ & Muziekproducer opleiding is praktijkgericht opgezet. Zo begin je nadat je de opleiding succesvol hebt afgerond direct met het produceren van jouw eigen muziek. Jij weet straks hoe je thuis een muziekproductie maakt, wat je moet doen om deze in de markt te zetten én hoe je een optreden opzet.


 


Gratis software: MAGIX Music Maker Plus voor Windows [img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/7%20Hobby/Icons_logos/Musicmaker.png? [klik hier voor het telefoonnummer]Bij de DJ cursus ontvang je het extra uitgebreide softwarepakket MAGIX Music Maker Plus t.w.v. € 59,- cadeau. Met deze software kun jij meteen aan de slag met het maken van jouw eigen muziekproducties. 


 In samenwerking met DJ school & XZATICDeze DJ cursus is ontwikkeld in samenwerking met DJ en producer XZATIC, oftewel Michiel de Jong. Zijn muziek wordt door de internationale top gedraaid. Denk aan Armin van Buuren, Paul Oakenfield en Paul van Dyk.


Ook is er een samenwerking met de DJ School. Deze school is bekend van diverse media. Een aantal DJ School studenten draait inmiddels in grote clubs en discotheken. Al deze ervaring is verwerkt in onze nieuwe cursus.


 


Creëer je eigen muziek met de DJ opleidingBen jij geïnteresseerd in het maken van tracks? Wil jij als muziekproducer je eigen muziek creëren en wil je deze on stage als DJ voor volle zalen draaien? Dan is deze Muziekproducer & DJ opleiding perfect voor jou. Vraag nu een gratis proefles aan!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
EfEd8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren