Home » Big Data Marketing

Opleiding: Big Data Marketing

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma Big Data Marketing


In de opleiding Big Data Marketing komen de volgende onderwerpen aan bod. 




Waarde creëren met big data analytic



Je leert wat het begrip Big Data precies inhoudt en je kunt de geschiedenis en achtergrond van het big-data verhaal toelichten. Ook het big data-waardecreatiemodel komt aan bod en je ontdekt de verschillende metrics voor het meten van waarden. Ook waarde-voor-klantmetrics en waarde-voor-bedrijfsmetrics worden in deze big data cursus behandeld. 



Databronnen en data-integratie




Welke gegevensbronnen hebben bedrijven beschikbaar om commerciële dataomgevingen in te vullen? Hoe verrijk je deze met big datagegevens van bijvoorbeeld social media? Wat zijn de voor- en nadelen van datawarehouses? Je leert welke typen data er zijn en hoe je ermee omgaat. Ook verdiep je je in data-integratie.




Klantprivacy en gegevensbeveiliging 



In dit onderdeel van de opleiding Big Data Marketing ontdek je wat privacy is en hoe klanten privacyproblemen ervaren. Ook ontdek je welke rol de overheid en wetgeving hierbij speelt en je leert meer over databeveiliging. 



Analytics




Je verdiept je in analytics en de meerwaarde die dit biedt voor bedrijven. Je leert verschillende niveaus, dimensies en stragegieën onderscheiden. Ook verdiep je je in de opleiding in klassieke data analtyics en nieuwe big data analytics. 




Data visualisatie en big data competenties



Hoe creeër je impact met verhalen en visualisaties? Wat houdt storytelling in en hoe creëer je een heldere verhaallijn? De opleiding Big Data Marketing gaat dieper in op het belang van visualisatie van big data en je ontdekt waarom veel analytische projecten er niet in slagen impact te maken. Je leert hoe een organisatie getransformeerd kan worden om succesvolle analytische competenties op te bouwen. 

Diploma opleiding Big Data Marketing




Bij NHA rond jij je opleiding af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.




Examen: elke dag en dicht bij huis



Deze opleiding kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/Algemeen/examenlocaties%20kaart%20%20.png? [klik hier voor het telefoonnummer] Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend.
 • examen maken kan ook in Paramaribo en Curaçao




Aanmelding
Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 125,-.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.




Getuigschrift




Een NHA-getuigschrift kun je voor 29 euro aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).




Vooropleiding



Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.




Niet geslaagd? Lesgeld terug



Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.







NHA best beoordeelde online opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Multiscope heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van online opleidingen. Duizenden studenten werden gevraagd hun online opleider te beoordelen. 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursus



Zo studeer je










Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt




Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding Big Data Marketing uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!




Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal



Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.




Persoonlijke begeleiding



Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding Big Data Marketing, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.




Direct contact met studiegenoten



Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.




Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza


 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 






Studieduur opleiding Big Data Marketing


De cursus Big Data Marketing duurt 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?



Bel ons: e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf 549.00 euro

Algemene informatie over de cursus



Verdiep je in big data en analytics met de opleiding Big Data Marketing



Wil jij de vele mogelijkheden ontdekken van big data en je specialiseren in deze materie? Dan is de opleiding Big Data Marketing echt iets voor jou. Deze cursus geeft je praktische en theoretische handvaten voor het gebruik van big data en analytics. Doe nieuwe kennis op en til je marketinguitingen naar een hoger niveau. Zo haal je méér uit je marketingstrategie. Schrijf je nu in voor een gratis proefles van deze Big Data cursus!




Het belang van Big Data Marketing



Big data spelen een steeds grotere rol in onze samenleving. Daardoor wordt ook de vraag naar personeel met kennis van big data steeds groter. De hoeveelheid data die opgeslagen wordt groeit exponentieel. Zo slaan we zelf steeds meer data op in de vorm van bestanden, foto's en films (denk aan Facebook of YouTube), maar dat is niet de enige reden. Ook steeds meer apparaten kunnen zelf data verzamelen, opslaan en uitwisselen (the Internet of Things) en er zijn steeds meer sensordata beschikbaar.

Niet alleen de opslag van deze grote hoeveelheden data is een uitdaging, ook het analyseren van deze data speelt een steeds grotere rol. Data bevat namelijk een schat aan informatie voor marketingdoeleinden. De opleiding Big Data Marketing leert jou praktisch om te gaan met analytics en big data. Marketing wordt een stuk efficiënter met kennis van deze onderwerpen. Ervaar het zelf met de Big Data cursus.




Creeër waarde met big data



De opleiding Big Data Marketing geeft jou strategische adviezen en praktische, analytische oplossingen. Zo creeër jij meer waarde uit bestaande en nieuwe big data, zowel voor klanten als voor jouw (toekomstige) werkgever. Door deze praktische aanpak ben je na afronding van de opleiding Big Data Marketing in staat om de geleerde theorie direct toe te passen in jouw werkzaamheden en in de marketinguitingen van de organisatie.

Onderwerpen die in de opleiding Big Data Marketing aan bod komen zijn onder andere het big-datawaardecreatiemodel, privacy en storytelling. Ook leer je alles over metrics, databronnen en big data analytics. 




Specialiseer je met de opleiding Big Data Marketing



Wil jij je verdiepen in de wereld van big data en analytics? Wil jij je onderscheiden op de arbeidsmarkt? Dan is de opleiding Big Data Marketing perfect voor jou. Na afronding van deze Big Data Marketing opleiding van NHA ben jij wegwijs in de vele mogelijkheden die big data en analytics te bieden hebben.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
04EdD Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren